Hráčem 14. kola IV. Třídy Holicko se stal levý útočník SK Sparta Dašice Daniel Buchtele.

0

Daniel Buchtele, útočník SK Sparta Dašice vyhrál hlasování o hráče kola s velkým náskokem. V sobotním utkání se stal jedním z hráčů, který táhl domácí tým k vítězství 3:1, kde se mu povedlo vstřelit první gól utkání proti celku FK Horní Ředice B.

 

Daniel Buchtele získal celkem 50% ze všech hlasů, který zaujal příznivce fotbalu svým kuriózním gólem ze sobotního utkání proti FK Horní Ředice B. Druhý se umístil obránce David Jánský z fotbalového oddílu TJ Bukovka, kterému se povedla v sobotním utkání parádní střela do šibenice z třiceti metrů proti celku Sokol Mnětice B, který porazili vysoko 7:1. Třetí příčku obsadil Jindřich Dobrovolný, který je dalším obráncem z fotbalového oddílu TJ Bukovka, který v hlasování o hráče kola získal 10%. Toto byli Vaši hráči čtrnáctého kola IV. Třídy Holicko a zítra se můžete těšit na rozhovor s hráčem kola!

 

1) Daniel Buchtele - 50%

2) David Jánský - 30%

3) Jindřich Dobrovolný - 10%

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou