Přehled Hráčů podzimu jednotlivých soutěží Plzeňského kraje

0

 

Po dobu dvou měsíců jste mohli podpořit vašeho favorita v sestavách podzimu. Ty sestavili buď redaktoři fotbalunas.cz nebo nám tipy na nominované hráče poskytli naši čtenáři. Kdo ovládl hlasování v Plzeňském kraji? Už v pátek 19. ledna oznámíme finálovou jedenáctku z vítězů sestav podzimu s nejvíce obdrženými hlasy z celé České republiky, ze které bude probíhat losování o hodnotné ceny od SportFotbal.cz!

Krajský přeborDavid Míka - Chotíkov

Mozek a hnací síla chotíkovské hry nemůže v nejlepší jedenáctce soutěže chybět! Tento playmaker se kromě nespočitatelného množství asistencí může chlubit i sedmi zářezy na pažbě a především na něj se může trenér Nykles vždy spolehnout.

 

I.A třída – Záložník Lukáš Husník, TJ Zruč

Střední záložník či útočník Zruče má skvělou fyzickou kondici a nikdy nevypustí žádný souboj. Za celý podzim měl snad jen jeden horší zápas.

Statistiky: 9 gólů, 2 žluté karty, 1x hráč zápasu

 

I.B skupina A – Záložník Josef Kubina (FK Staňkov)  –  Staňkov vede tabulku soutěže a střední záložník Kubina patří k oporám týmu. „Je to jeden z našich rozdílových hráčů, který se dokáže prosadit i gólově,“ chválí Kubinu jeho spoluhráč a místopředseda klubu, Ondřej Bauer.

 

I.B skupina B – Útočník Michal Polena - TJ HAAS Chanovice - Hráč, který se ve vápně dokáže prosadit a je těžké ho ubránit.

 

I.B skupina C - Volduchy se mohly spolehnout na útočníka Davida Riegra. Probuzený kanonýr, který zářil hlavně v druhé části podzimu a má v sobě velký potenciál.

 

Plzeň - Město | Okresní přebor – Útočník Tomáš Knapp (Smíchov) Nejlepší střelec soutěže. Smíchovský Knapp má po 12. kole na kontě už 16 gólů. „A to jich mohl nastřílet ještě daleko více. Na jeden gól potřebuje tak tři šance,“ směje se kouč Smíchova Jiří Sulek. „Střelec to ale samozřejmě je a jsme rádi, že takového hráče máme,“ dodává smíchovský lodivod už ve vážném duchu.

 

Plzeň - Sever | Okresní přebor – Útočník Stanislav Schejbal ze Zbůchu překonal metu dvaceti gólů a je s 25 brankami suverénně nejlepším střelcem soutěže.

 

Plzeň - Jih | Okresní přebor – Brankář Karel Dražan - Neochvějná opora Starého Smolivce

 

Tachov | Okresní přebor - Miroslav Vokroj (Přimda) - Střední záložník dokázal osmi góly přispět k postavení Přimdy mezi první šestkou v tabulce. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou