Přehled Hráčů podzimu jednotlivých soutěží Moravskoslezského kraje

0

Po dobu dvou měsíců jste mohli podpořit vašeho favorita v sestavách podzimu. Ty sestavili buď redaktoři fotbalunas.cz nebo nám tipy na nominované hráče poskytli naši čtenáři. Kdo ovládl hlasování v Moravskoslezském kraji? Už v pátek 19. ledna oznámíme finálovou jedenáctku z vítězů sestav podzimu s nejvíce obdrženými hlasy z celé České republiky, ze které bude probíhat losování o hodnotné ceny od SportFotbal.cz!

 

Divize E: Jan Svatonský – 1. BFK Frýdlant – jeden z nejzkušenějších hráčů divize a lídr týmu.

 

Krajský přebor – Dominik Fojtík (obránce, FC Heřmanice Slezská)

 

1.A třída sk. A – Martin Sebrala (hráč FK Bolatice)

 

1.A třída sk. B - Petr Němec (TJ DURMAN Staré Město)


1.B třída sk. B - Lukáš Kozelský (brankář, TJ Velká Polom)


1.B třída sk. C - Lukáš Malík (hráč, TJ Sokol Dolní Lutyně – Věřňovice)


1.B třída sk. D - Ďurica Petr, Fotbal Fulnek - 17 gólů

Tohoto hráče si do svého týmu vybral Fulnek proto, aby dával góly a to jednoznačně potvrdil. Se 17 góly a řadou asistencí se stal nejlepším střelcem v polovině soutěže. Je to typ útočníka, kterého by chtěl mít každý v mužstvu. Stejně tak jako Černín patřil do kádru, který vybojoval ve Fulneku dorosteneckou divizi. Poté měl možnost nakouknout do druholigových bojů Mročkovy éry. Srdcem slávista, kterého mají v kabině všichni rádi.

 


Karviná | Okresní přebor - Lukáš Doležal (hráč SK Slavoj Petřvald)

 

Opava | Okresní přebor - Radoslav Urban (Jakartovice) – Střelec s instinktem zabijáka. Loni dal rekordních 39 branek. Letos ze své formy neslevil. Na podzim nasázel 16 branek, a kraluje střelecké tabulce královského přeboru. Kromě toho zaznamenal čtyři vítězné trefy. Kromě branek, i u některých gólů asistoval.


Bruntál | Okresní přebor – Jiří Tlapal (hráč SK Jiskra Rýmařov)


Frýdek-Místek | Okresní přebor – Ondřej Jochymek (hráč, Sokol Mosty u Jablunkova)


Opava | III. třída sk. A – Brankář Marek Wrána (Bolatice B) – Mladý bolatický brankář byl jistotou mezi tyčemi lídra soutěže. I když neodchytal všechny zápasy, tak čtyřikrát udržel čisté konto. 


Opava | III. třída sk. B - Útočník Filip Mrusek - FK NOVA Vávrovice - Rychlík z Vávrovic. Spoluhráči ho zásobují dlouhými pasy, které se zdají býti nedostižné, jenomže Filip Mrusek nikdy neřekne poslední slovo, dokud ten míč nedožene. Po tisícím náběhu má stejně dost síly hrát technicky a nejednoho obránce vyškolit. Skvělý hroťák.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou