Pro první přátelák si Kutná Hora pozvala nedalekou Čáslav

0

Sparta Kutná Hora - FK Čáslav 1:6 (0:1). O víkendu odehrály první přátelské utkání v nové sezóně týmy domácí Sparty Kutná Hora a nedaleké Čáslavi. Jednalo se o typicky první utkání po zimní pauze, přesto trenéři získali určité informace. 

Kutnohorští, kteří figurují po podzimu na desáté pozici krajského přeboru, hostili na své umělé trávě borce Čáslavi, kteří jsou také desátí, ale o jednu soutěž výš. 

 

Hosté zahájili zápas lépe proti pomalu se rozjíždějícím domácím a už v osmé minutě šli do vedení 0:1. Pak ale polevili a jen díky nepřesnostem na kopačkách domácích hráčů do přestávky neinkasovali. 

 

Druhý poločas ale už hosté přidali na tempu a výsledkem byly branky v síti domácí Sparty. Ta dokázala korigovat jedním gólem na stav 1:3.

 

Domácí trenér Radek Kulhánek zápas viděl takto: "Prověřil nás silný soupeř, ale výsledek neodpovídá dění na hřišti. První půle byla herně dobrá, ale neproměnili jsme svoje šance. Ve druhé jsme soupeři góly nabídli vlastními chybami."

 

Hostující Jiří Antoš byl spokojen s výsledkem, ale ne s hrou: "Nehráli jsme, co jsme chtěli, ale je znát nedostatek herní praxe. Potrénujeme na soustředění a pak nás prověří silnější soupeři."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou