Mužem 14. kola se stal Jindřich Čapek

0

V hlasování o Muže kola, získal nejvíce hlasů pištínský útočník Jindřich Čapek. Za ním pak s velkým odstupem skončil Lukáš Kruťko z Lipí. Nejlepší trojici pak uzavřel brankář Boršova Lubomír Machata.

 

1. Jindřich Čapek ( FC Praktic Pištín ) - 40% hlasů

Jarní část ho zastihla v dobré formě. V prvních dvou kolech patřil k nejlepším hráčům Pištína a to samé dokázal potvrdit i na hřišti Mokrého. Svůj výkon podtrhl i gólově, když se postrala o vítěznou trefu svého týmu.

2. Lukáš Kruťko ( TJ Sokol Lipí ) - 17% hlasů

Záložník Lipí vytěžil svou druho jarní trefu z tajné zbraně svého týmu - dlouhých autů. Tentokrát těžil ze spolupráce s Ondřejem Kaše. Jeho trefa však nakonec na tři body nestačila.

3. Lubomír Machata ( FK Boršov nad Vltavou ) - 17% hlasů

Brankář vedoucího týmu, měl překvapivě plno práce v Kolodějích. Podle slov trenéra Trefného, jako jediný hráč snesl nějaké měřítko a nebýt jeho mohl odjíždět lídr s prázdnou.  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou