Ústí nad Orlicí vyzvalo lídra první ligy, Viktorii Plzeň. Výkon účastníka ČFL ocenil i trenér Vrba

0

Fotbalisté Jiskry vstoupili do nového roku utkáním na trávníku lídra nejvyšší ligové soutěže. Ústečtí hráči si zahráli proti celé řadě bývalých i současných reprezentantů a rozhodně nezklamali. 

VIKTORIA PLZEŇ - JISKRA ÚSTÍ N.O. 3:0 (1:0)

Góly: 2. Petržela,  61. Kolář, 83. Krmenčík

 

SESTAVA ÚSTÍ

I. POLOČAS :

J.Krátký – Coufal, J. Chleboun, P. Chleboun, P. Langer - Habrman, Nágl, Souček, Falta, Smejkal - Kukla

II. POLOČAS:

J.Krátký (65.Truhlář) – Coufal, J. Chleboun (65. P. Chleboun), Jeníček, Langer - Habrman (65.Skalický), Nágl, Falta (65.Pazdera), Souček  - Chalupník, Smejkal (65.M.Kopecký)

SESTAVA PLZEŇ

I. POLOČAS:

Sváček – Čihák, Hájek, Limberský - Petržela, Živulič, Ivanschits, Čermák, Pilař - Bakoš, Chorý

II. POLOČAS:

Sváček – Havel, Hubník, Piroch, Kovařík - Zeman,Hořava,Hrošovský, Kolář,Kopic - Krmenčík

 

S týmem Jiskry se připravuje zkušený stoper Jakub Chleboun, který vytvořil stoperskou dvojici s mladším bratrem. Zahrál si i další novic Pazdera z Poličky. Vstup do zápasu ústeckému týmu moc nevyšel, na hráčích byl znát velký respekt ze soupeře. Hned ve 2. min. se po rychlé kombinaci prosadil Petržela – 1:0. Postupem času se ale Ústečtí rozehráli, dobře bránili a žádný gól už do přestávky nedostali. Herní projev soupeře ocenil po zápase i trenér Plzně Vrba.

 

 

Do 2. poločasu Viktoria kompletně prostřídala, na hřiště přišel možná ještě silnější tým. V této fázi zápasu se však Jiskra dostala několikrát i na dostřel branky Sváčka. Síly však postupně docházely a favorit svoji herní převahu dokázal zúročit. V 62. min. se po rychlém protiútoku sám před gólmanem nemýlil Kolář – 2:0. Tato branka byla z pohledu hostů hodně zbytečná. Od 65. min. se dostali na hřiště další hráči Jiskry, kteří vydrželi vzdorovat do 83. min., v níž se po krásné akci zapsal do historie zápasu nejlepší ligový střelec Krmenčík – 3:0.  První přípravné utkání se svěřencům trenéra Chudého určitě povedlo, pro většinu aktérů v dresu Jiskry byl tento zápas velkou zkušeností a hlavně životním zážitkem. 

 

AUTOR: Jan Skácel


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou