POZVÁNKA: Retro Viola Cup se blíží!

0

Rakovník - Největší halový turnaj na Rakovnicku Viola Cup slaví 20 let. Jako vzpomínku na první ročník se organizátoři Bedřich Koch a Rudolf Kulhánek rozhodli uspořádat Retro Viola Cup, kterého se zúčastní pouze hráči a týmy, které odstartovaly vůbec první ročník dnes již tradičního turnaje. Neseďte doma a přijďte se podívat v sobotu do sportovní haly, nebudete litovat!

Po charitativní akci Nakopeme dětem hostí sportovní hala další velkou parádu. Po nápadu Bedřicha Kocha a kývnutí Rudolfa Kulhánka se můžeme těšit na 20. ročník Viola Cupu, který má ovšem své specifikum. Nastoupí pouze hráči a týmy, které se účastnily prvního ročníku. A právě od toho se odvíjí i název celé akce. Dámy a pánové, blíží se Retro Viola Cup!

 

Turnaje se zúčastní 11 týmů rozdělených do dvou skupin. Z každé skupiny postoupí dva celky do semifinále. Oproti prvnímu ročníku se bude hrát pravděpodobně 1x12 minut, místo původních 2x12 minut. Změna bude také u rozhodčích. S píšťalkou v ruce neuvidíme ani jednoho z původní čtveřice Antonín Sýkora, Zdeněk Vodrážka, Michal Kapoun a Libor Zeman. Kdo nakonec turnaj odpíská bude pro diváky překvapením. Bude to ale osoba, která má s řízením Viola Cupu zkušenosti.

 

Skupina A

 

Autostop

Raport

Laguna

Cento club

Václav Boys

Rafanda

 

Skupina B

 

Penzion Bezděkov

Elektro Viola

Orion

Dorint

Dynamo Savojský Řízek

 

Oproti prvnímu ročníku budou chybět Lebeda Lužná, Retro, RAJA (obhájce prvenství), TJTZ a Country bar Texas. Konec turnaje lze očekávat kolem 15:30h.

 

V sobotu 16. prosince od 9h ve sportovní hale v Rakovníku nashledanou!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou