KANONÝR PODZIMU: Žebříček TOP 500 nejlepších střelců

0

Sestavili jsme žebříček nejlepších kanonýrů českých trávníků podzimní části sezóny! Pravidelně sledujeme dění od třetí ligy až po čtvrté třídy, ale jak najít nejlepší střelce z celé republiky? 41934 hráčů za podzim dalo alespoň jednu branku, ale někteří v tomto ohledu jasně kralovali. Podívejte se, jak dopadlo srovnání kanonýrů napříč všemi neprofesionálními soutěžemi!

Abychom mohli jednotlivé soutěže České republiky a jejich kanonýry vůbec porovnat, stanovili jsme koeficienty obtížnosti dle úrovně soutěží a podle nich přesné trefy fotbalistů přepočítali do celkového žebříčku kanonýrů.

 

A jaké tedy je pořadí nejlepších střelců celého ročníku po podzimní části?

 

Králem podzimních střelců se stal JAN SILNÝ hájící barvy Kroměříže. Dvaadvacetiletý útočník třetího týmu MSFL zaznamenal skutečně parádních sedmnáct branek a při koeficientu soutěže 2 je z toho 34 bodů.

 

Druhým nejlepším střelcem byl pětadvacetiletý David Řezníček z I.B třídy Ústeckého kraje (koeficient 1,1). Ten nasázel hned 29 branek, těží i z toho, že Chuderov nemá v soutěži konkurenci a své soupeře výrazně přehrává. Třetí je Tomáš Sodomka hrající za Tišnov v Divizi D, který vsítil devatenáct branek.

 

Nejvíce branek celkově ale nasázel hráč z benešovské III. třídy. Jiří Moulík válí v barvách Krhanic a radoval se na podzim z 35 gólů!

 

Pokud bychom přisoudili první lize koeficient 3 a druhé národní lize 2.5, nejlepší prvoligový střelec Michael Krmenčík by byl v našem žebříčku na druhém místě. Královehradecký Jan Pázler by se se dvanácti trefami umístil na čtvrté příčce. 

 

Necháme se překvapit, jak s pořadím zahýbá jarní pokračování soutěží!

 

Tabulku nejlepších 500 střelců po podzimu naleznete přehledně přímo v galerii.

 

ČTĚTE TAKÉ:

Žebříček TOP 500 nejlepších střelců podzimu 2016

Žebříček TOP 500 nejlepších střelců sezóny 2016/2017


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou