Hodnocení podzimu - TJ Baník Dolní Rožínka

0

Pro týmy, které zasáhly na podzim do okresního přeboru a III. třídy na Žďársku jsme připravili několik otázek, kterými zhodnotili uplynulou podzimní sezónu 2017. Dále se dozvíme s čím tyto týmy vstoupí do jarní sezóny 2018. Rozhovor nám poskytl trenér Jiří Jokl.

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezony?

Jako nováček soutěže jsme do nového ročníku vstupovali s cílem se v klidu v nové soutěži udržet. Neznali jsme úroveň OP a ukázalo se, že rozdíl je značný - to, co některým hráčům stačilo ve III. třídě bylo najednou málo. Především v zápasech hraných na hřištích soupeřů jsme předváděli dobré výkony a pravidelně bodovali. Horší to bylo v domácích zápasech, které jsme nezvládali a několikrát v nich vysoko prohráli. Přesto musíme být při vyrovnanosti soutěže s 20 získanými body a šestým místem spokojení. Celkový dobrý dojem kazí poslední utkání, kdy jsme předvedli nejhorší výkon podzimu a s posledním mužstvem soutěže asi spravedlivě prohráli.

 

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezony?

Jak jsem již zmiňoval, soutěž je velice vyrovnaná a každé mužstvo může porazit kohokoli. Náš cíl zůstává stejný - získat co nejdříve dostatečný počet bodů pro udržení soutěže a při tom se snažit předvádět kvalitní fotbal.

 

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Nejdříve je třeba poděkovat všem hráčům, kteří na podzim nastoupili. Zvláště bych chtěl vyzdvihnout kvalitní výkony našich dorostenců, bez nichž bychom hlavně v závěru soutěže mnohdy ani neposkládali základní jedenáctku. Kdybych měl za celý podzim jmenovat dvě největší opory týmu, byli by to stoper Pavel Bukáček a záložník Pavel Bartoněk.

 

 

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?

Při pohledu na tabulku je patrné, že o postupujícího se může hrát do posledního kola. U vedoucí Bystřice bude záležet na tom, jak bude doplňovat mužstvo hráči "A" týmu. Sestup bych nepřál nikomu a myslím, že i po podzimu  poslední Křoví neřeklo poslední slovo.



 

Jak budete přes zimu trénovat?

Přípravu bychom chtěli zahájit v polovině února, ale po zkušenostech z loňské zimní přípravy, kdy zájem hráčů byl minimální, si žádné velké iluze nedělám. Před začátkem jarní části bychom chtěli sehrát jedno až dvě přátelské utkání.

 

 

Který soupeř na vás udělal na podzim největší dojem?

Jednoznačně Bystřice. V tomto zápase bylo od úvodních minut zřejmé, že jejich hra je na vyšší úrovni a jako jediný soupeř na podzim nás vyloženě přehráli.

 

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Z postu trenéra nováčka soutěže jsem viděl všechna mužstva jen 90 minut, takže všechna jména ani neznám. Ale v každém mužstvu se najdou dva až tři hráči, které bych měl raději ve svém mužstvu, než hrát proti nim. 

 

Děkuji za rozhovor

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou