Hodnocení podzimu - TJ Sokol Jimramov

0

Pro týmy, které zasáhly na podzim do okresního přeboru a III. třídy na Žďársku jsme připravili několik otázek, kterými zhodnotili uplynulou podzimní sezónu 2017. Dále se dozvíme s čím tyto týmy vstoupí do jarní sezóny 2018. Rozhovor nám poskytl hrající trenér Pavel Borovský.

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Plán zněl na 21 bodů a ten splněn o čtyři body nebyl. Co je však pro nás horší, nejsme spokojeni ani s předváděnou hrou. Hlavně v domácích zápasech nám to příliš nešlo a to nebylo v Jimramově zvykem. Venku jsme hráli lépe, tam to bylo v pořádku. Hodně nám uškodila jarní část sezóny, po které jsme si mysleli, že vše půjde samo, ale podzim nás vyvedl z omylu. Ani ve III. třídě se nikdo neporazí sám, takže musíme zase začít jezdit po prdeli.


S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny?

Podle mně máme na první pětku, ale ta už nám dost odskočila. A měli bychom se dívat taky pod sebe, zase takový náskok nemáme(smích). V této soutěži navíc o výsledky až zase tak nejde, měli bychom mít z fotbalu hlavně radost a to je věc, která by se měla na jaře do kabiny vrátit.


Kdo patřil k oporám týmu?

Martin Dvořák, Lukáš Bednář, Antonín Hlaváč, to jsou hráči, kteří si udržovali celý podzim vysokou výkonnost. Dále pak smekám klobouk před bratry Sedlákovými, kteří i ve svých 46 resp. 44 letech v pohodě stačí o 20 let mladším protihráčům.

 


Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?
Pohled na tabulku favorizuje Ujčov a můj tip je, že soutěž vyhraje. Boj o záchranu bude pěkný maso a od nás, tedy od 7. místa dolů, se týká všech. Tipovat se neodvážím a nikomu to nepřeji, jen doufám, že z toho rychle vybruslíme(smích).



Jak budete přes zimu trénovat?

Na ukončení sezóny jsem klukům nabídl, aby se poohlédli po novém trenérovi. Z boje rozhodně nechci utíkat, ale může to být jeden z impulsů jak mužstvo znovu nakopnout. Jinak od listopadu chodíme každý pátek do jimramovské haly. Výběhy do terénu začnou 7. ledna, pokud bude nový trenér, rozhodne si to samozřejmě podle sebe. Navíc je potřeba přidat i individuálek(smích), zima je ideální období na dobití baterek anebo taky období kdy ji dlouhým nic neděláním vybijete úplně. Duben ukáže....



Který soupeř na vás udělal na podzim největší dojem?
Ujčov nás na podzim rozebral jak dlouho nikdo(smích), výborně u nás hrálo Březí, s podzimem budou určitě spokojeni v Pohledci.

 

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

I v 9. nejvyšší soutěži se najde několik zajímavých hráčů(smích), moje top 5: M. Dvořák, V. Mitáš, J. Vyžrálek, M. Sysel a M. Hájek.

 

 

Děkuji za rozhovor

  

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou