Hodnocení podzimu - Sokol Bohdalov B

0

Pro týmy, které zasáhly na podzim do okresního přeboru a III. třídy na Žďársku jsme připravili několik otázek, kterými zhodnotili uplynulou podzimní sezónu 2017. Dále se dozvíme s čím tyto týmy vstoupí do jarní sezóny 2018. Rozhovor nám poskytl brankář rezervy Bohdalova Roman Velín.

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny? 
Spokojeni určitě jsme, samozřejmě vždycky může být těch bodů víc, ale herně to nebylo tak špatné. Hodně točíme sestavu, snad jen obrana hraje stále ve stejném složení. Takže někdy je ve hře nesehranost vidět. Navíc zapracováváme do sestavy mladé kluky ve věku 15, 16 let, jelikož nemáme dorost, ikdyž paradoxně borci hrají výborně a ničeho se nebojí. Snad jen prohrané zápasy doma jsme mohli zvládnout lépe.


S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 
Skončili jsme sice na 8. místě tabulky, ale na sestupovou pozici máme náskok pouze 6 bodů. Takže budeme hrát stejně jako A-tým o udržení v soutěži. Na druhou stranu rozhodně si nemyslím, že by jsme neměli na záchranu, naopak. Máme kvalitní tým a umístění v horní polovině tabulky bude dobrý výsledek.


Kdo patřil k oporám týmu? 
Nerad se pouštím do těchto hodnocení, jelikož fotbal je týmová hra a jeden hraje za druhého. Ale zmíním jméno Václav Novák, výborný stoper, který každý zápas odmaká naplno a potom do pátku nemůže chodit.


Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí? 
Postoupí asi Ujčov. Tohle už by neměli promr, no, promrhat. Mají nejlepší tým v soutěži a jaro mají vždy výborné. Sestupující týmy vám neřeknu, uvidí se podle formy. Od sedmého místa dolů je to na pár bodech, takže to bude zajímavé a rozhodovat bude každý bod.


Jak budete přes zimu trénovat? 
Začínáme oba týmy klasicky společně zhruba ve druhé polovině ledna na naší umělé trávě. Áčko bude mít jako vždy alespoň 4 přáteláky, do kterých se určitě zapojí všichni hráči v tréninkovém procesu. Tudíž příprava to bude jako každou zimu kvalitní.


Který soupeř na vás udělal na podzim největší dojem? 
Nejvíc mě překvapili hráči Pohledce. Ohromně se zvedli a hrají výborný bojovný fotbal. Shodou okolností máme v jejich týmu vyhlédlou posilu pro jaro, resp. pro A-tým především, jelikož se jedná o velmi kvalitního hráče. Ale vše je v rámci jednání, které de facto ještě ani nezačalo, takže uvidíme, jak to dopadne.


Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?
Opět nechci nikoho vyzdvihovat, protože v každém týmu jsou opory. Řeknu jen ofenziva Rožné a defenziva Jimramova, to jsou podle mě velmi výrazné veličiny, které dokázali mnohokrát rozhodnout o osudu zápasu. A přidám jméno Jan Sklenář.



Všem přeji pohodovou zimní pauzu a na jaře mnoho úspěchů v těžkých zápasech, kterých bude určitě mnoho.

 

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou