Hodnocení podzimu - TJ Jiskra Měřín

0

Pro týmy, které zasáhly na podzim do okresního přeboru a III. třídy na Žďársku jsme připravili několik otázek, kterými zhodnotili uplynulou podzimní sezónu 2017. Dále se dozvíme s čím tyto týmy vstoupí do jarní sezóny 2018. Rozhovor nám poskytl hráč rezervy Měřína Petr Kolouch.

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Pocity mám z celého podzimu smíšené. Začátek sezóny začal ideálně, široký kádr a výborná fazóna. Po první třetině sezóny se u některých hráčů začala projevovat špatná morálka, do toho smolná zranění. Spolu se špatnou koncovkou se tyto problémy projevily hlavně na venkovních zápasech. Přes všechny problémy jsme na hřišti předváděli slušný fotbal, udrželi domácí neporazitelnost a podávali poměrně vyrovnané výkony.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny?

Nebudu alibisticky tvrdit, že skončit do 5. místa bude úspěch. Stabilizovali jsme kádr a každý v něm chce a musí chtít vyhrávat. Proto chceme skončit co nejlépe.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Všichni aktivní a loajální jedinci, všichni kdo se aktivně zapojovali do tréninkové činnosti a poháněli celý kolektiv kupředu. Namátkou vyzvihnu kapitána Sýkoru, který i přes svůj pokročilý věk hýřil aktivitou (smích)!

 

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?

Nejlepší výchozí pozici má Ujčov, o postup ale může bojovat prvních pět nebo 6 týmů. Soutěž je poměrně vyrovnaná a je na všech týmech i jedincích, jak naloží se zimní přípravou a jak kvalitní hrou se budou prezentovat na jaře. To samé platí i o chvostu tabulky, sestupují dva týmy a sestoupit může i někdo ze středu tabulky.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Příprava začne v lednu. Navýšení fyzičky a práce z balónem jsou prioritou, kterou otestujeme v přátelských utkáních na přelomu února a března.

 

Který soupeř na vás udělal na podzim největší dojem?

Nejlépe proti nám zahrál Pohledec, ale pěknou hru předvedla i Velká Losenice a Vír.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Nejvýraznější jsou samozřejmě střelci, nicméně osobně jsem viděl všechny soupeře jen jednou. Velmi dobře proti nám zahráli první poločas středopolaři Březí-Březské.

 

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou