TOP 3 dárky, které si fotbalisté zamilují!

0

Vánoce se nezadržitelně blíží, co takhle potěšit své blízké originálním dárkem? Vybrali jsme pro vás fotbalové dárky, které se budou pod vánočním stromkem dozajista vyjímat. Ve své široké nabídce je má internetový obchod SportFotbal.cz. Kdo má fotbal v srdci, si zde dozajista přijde na své! 

Kromě e-shopu má SportFotbal.cz kamennou prodejnu, která sídlí na adrese Voroněžská 28, Praha 10. V unikátní třípatrové prodejně najdete vše, na co si jen vzpomenete. Od nejnovějších modelů kopaček, přes fanshopové produkty předních evropských velkoklubů, po veškeré brankářské vybavení.

 

Fotbalové chrániče SAK Morph s vlastní grafikou

Dokážete si představit, jakou radost vašemu blízkému udělá, když pod vánočním stromečkem najde perfektně padnoucí chrániče, na nichž bude graficky vyobrazena jeho podoba, oblíbený klub, členové rodiny nebo dokonce vše dohromady? Bude to pecka! Holenní chrániče od společnosti SAK Project s vlastní grafikou jsou originálním vánočním dárkem, který potěší každého fotbalistu!

Chci chrániče s vlastním vzhledem 

 

Fanshopové produkty

Je váš blízký fanouškem některého z předních evropských velkoklubů? Neváhejte a navštivte naši fanshopovou sekci, kde najdete pestrý výběr všech možných fanouškovských produktů, jako jsou různé suvenýry, školní pomůcky, knihy, míče, oblečení nebo fotbalové dresy FC Barcelona, Realu Madrid, PSG, Arsenalu a dalších velkoklubů s možností vlastního potisku. Rozbalit na Vánoce dárek spojený s milovaným klubem? To je sen každého fotbalového nadšence!

Navštívit Fanshop sekci 

 

Fotbalový míč adidas Telstar 2018

Oficiální míč pro mistrovství světa 2018 v Rusku je naprostou vánoční peckou. Stylové retro prvního World Cup míče Adidas z roku 1970 má v sobě zabudován NCF Čip pro interakci s mobilním telefonem, a to jako první hrací míč v historii. Už příští rok v létě s míčem budou hrát nejlepší hráči světa, a ty jej můžeš už mnohem dřív!

Koupit míč adidas Telstar


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou