Tipovat či poslat svou jedenáctku podzimu se opět vyplatilo! Přinášíme jména dalších výherců poukazů od SportFotbal.cz

0

Téměř celou podzimní část fotbalové sezóny jste mohli na fotbalunas.cz soutěžit o ceny od SportFotbal.cz - vouchery do největší fotbalové speciálky jsme rozdělovali po každém hracím víkendu. Kdo v posledním hracím víkendu roku 2017 odhadl všechny zápasy a může se radovat z výhry?

VÝHERCE CENY ZA ZASLÁNÍ SESTAVY PODZIMU

 

Spousta čtenářů webu fotbalunas.cz neváhala a zapojila se do projektu Sestav podzimu. Na formuláři stačilo vyplnit nejlepší jedenáctku soutěže, doprovodit nominace komentáři, poslat na info@fotbalunas.cz a kdo takto učinil, měl šanci vyhrát poukaz v hodnotě 1000 Kč od SportFotbal.cz. Vylosovaným výhercem je ROSTISLAV HRYN. Prosíme výherce, ať nás kontaktuje na info@fotbalunas.cz z emailu, ze kterého zaslal tipy na jedenáctku podzimu.

 

TIPOVÁNÍ

 

Fotbalový víkend 17. 11. - 19. 11. 

 

Lukáš Bydžovský předvedl nevídanou věc - i po týdnu trefil všechny zápasy Krajského přeboru Plzeňského kraje a ukázal, že v této soutěži se orientuje jako nikdo jiný. A protože žádný jiný z tisíců registrovaných uživatelů fotbalunas.cz už osm zápasů netrefil, putuje první cena opět za stejným vítězem!

 

Na Plzeňsku se o víkendu tipérům vůbec velmi dařilo. Roman Miklas správně natipoval I.B třídu skupinu A, třetí cena míří za Tomášem Englem.  Bezchybných tipérů se ale našlo o víkendu více, vše pečlivě evidujeme a aktuální statistiky všech tipérů můžete sledovat v sekci TIP LIGA.

 

1. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 500 Kč 

Lukáš Bydžovský, Plzeňský | Krajský přebor, datum a čas vložení na Fotbalunas.cz - 14. 11., 14:09

 

2. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 300 Kč 

Roman MiklasPlzeňský | 1.B třída sk. A, datum a čas vložení na Fotbalunas.cz - 13. 11., 21:59

 

3. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 200 Kč 

Tomáš EnglPlzeň - Město | Okresní přebor, datum a čas vložení na Fotbalunas.cz - 15. 11., 12:14

 

 

Prosíme výherce, ať nás kontaktují na info@fotbalunas.cz z emailu, který použili při registraci. 

 

 

PRAVIDLA 

Jak vyhrát? Podmínky jsou jednoduché. Vouchery v hodnotě 500 Kč, 300 Kč a 200 Kč do kamenné prodejny nebo fotbalového e-shopu SportFotbal.cz získají za každé kolo tři registrovaní uživatelé, kteří uhodnou nejlepší bezchybný tiket – tedy správně natipují výsledky celého kola soutěže s nejvíce zápasy. 

 

V případě více stoprocentně úspěšných tipérů se stejným počtem zápasů bude rozhodovat rychlejší čas vložení tipů na web Fotbalunas.cz. Jednotlivé vouchery lze navíc sčítat – nejlepší a nejúspěšnější tipéři si tak postupně na Fotbalunas.cz mohou "vytipovat" například kopačky dle vlastního výběru. 

 

Více o SportFotbal.cz a soutěži o tři vouchery se dozvíte V TOMTO ČLÁNKU.

 

PŘEDCHOZÍ VÝHERCI

František Procházka, Jiří Jetmar, Josef Paulovič

Petr Vraštil, Pavel Pícha, Venca Likeš

Jiří Hanuš, Barbora Douchová, Miroslav Černý

Petr Vraštil, Marek Kracmer, Tomáš Křivský

Filip Socha, René Seidler, Jan Špínka

Jiří Jetmar, Václav Likeš, Ondřej Hanzlík

Antonín Marčaník, Jiří Polák, Václav Likeš

Lukáš Bydžovský, Václav Likeš, Patrik Lukeš


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou