Hlasování v sestavách podzimu se rozjelo. Podívejte se, jak si v Rudné užili první cenu za výhru svého hráče

0

Je to už tradicí. Na podzim zveřejňujeme na fotbalunas.cz nejlepší jedenáctky soutěží, ze kterých můžou fanoušci vybírat své favority a posílat jim své hlasy. Vítězové jednotlivých sestav s největším počtem hlasů se pak můžou těšit na zajímavé ceny. Jak individuální, tak kolektivní. 

První cenu v anketě Hráč roku vyhrál v létě poté, co ho z finálové jedenáctky vylosoval Lukáš Vácha, brankář Rudné Jan Soukup. Kromě poukazu v hodnotě 5000 Kč na odběr sportovního zboží získal i ukázkový trénink TRÉNUJ JAKO HVĚZDA pro mládež ve středočeském klubu. 

 

Společnost AMJ Corporation provedla ukázkový trénink v Rudné 17. října. Trénink dětí se těšil velkému zájmu, o čemž se můžete přesvědčit i na fotografiích.

 

I pro výherce ze sestav podzimu máme nachystané zajímavé ceny, které na fotbalunas.cz brzy zveřejníme - sledujte náš web! A hlavně, hlasujte pro své favority už nyní, každý hlas se počítá...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou