Hodnocení podzimu - SK Ujčov

0

Pro týmy, které zasáhly na podzim do okresního přeboru a III. třídy na Žďársku jsme připravili několik otázek, kterými zhodnotili uplynulou podzimní sezónu 2017. Dále se dozvíme s čím tyto týmy vstoupí do jarní sezóny 2018. Rozhovor nám poskytl trenér Ujčova Oskar Jančík.

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny? 

Podzimní část soutěže nám vysledkově vyšla nad očekávání. Zůstáváme však nohama pevně na zemi. Jsme si vědomi, že ne ve všech zápasech jsme byli výrazně lepší a s pokorou vzhlizime k jarním odvetám. 

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Pokud soutěž ovládneme  i na konci, bude to především odměna pro tým, který funguje jak na hřišti, tak i mimo něj. A také bychom udělali velkou radost našim fanouškům. Bylo by alibistické říkat že úspěch bude skončit do 5 místa, na druhou stranu nás nikdo do okresu netlačí. Chceme hrát pohledný fotbal pro diváky a pokud z toho vzejde první místo, výzvu se všemi závazky přijmeme. 

 

Kdo patřil k oporám týmu? 

Největší oporou pro tým je soudržnost všech jeho členů a jejich nezpochybnitelná odpovědnost za výsledky. Výborné výkony dlouhodobě předváděli Michal Zich, Vladislav Mitáš a František Bureš.

 

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí? 

Náskok sedmi bodů favorizuje nás. Výborně hraje také Pohledec, Rožná. Sestup nepřeji nikomu, ale myslím, že starosti budou mít nováčci v soutěži.     

Jak budete přes zimu trénovat? 

Tréninky zahájíme až v únoru dle tradice. Zaběhneme si k Památníku a sehrajem 1-2 přátelský zápas. 

 

 

Který soupeř na vás udělal na podzim největší dojem? 

Velmi dobře proti nám zahráli třeba béčko Měřín nebo Rožná, kvalitní bylo i derby s Vírem. 

 

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže? 

Podle mě nejvíc vynikalo více hráčů. Gólový Vyžrálek, nepřekonatelný Bureš, Mistr defenzivní hry Vladislav Mitáš.

 

Děkuji za rozhovor      

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou