Využijte poslední možnosti si na podzim zasoutěžit o ceny s naší tipovačkou!

0

Tipujete na Fotbalunas.cz výsledky zápasů? Tak máte šanci vyhrát ceny od SportFotbal.cz! Vouchery do největší fotbalové speciálky rozdělujeme po každém hracím víkendu. Stačí odhadnout všechny zápasy soutěže a jste ve hře. Již nyní můžete tipovat na následující víkend - čím dříve vaše tipy odešlete, tím větší šanci na výhru máte!

Fotbalový víkend 11. 11. - 12. 11. 

 

To nejlepší (skoro) nakonec? V předposledním hracím kole podzimu se tipéři na fotbalunas.cz vytáhli a hned deset jich bezchybně odhadlo všech osm zápasů v soutěži. Jednoznačné bylo kolo pro tipéry v Krajském přeboru Plzeňského kraje a také v Divizi A. Blízko svému druhému pokoření v historii byla i devítizápasová ČFL, nakonec ale Vladislavu Fialovi jeden zápas utekl.  Při zisku cen tak kromě znalosti soutěže opět hrála roli i rychlost odeslání tipů. Zisk první ceny od SportFotbal.cz může slavit Lukáš Bydžovský, ve stejné soutěži se navíc zadařilo i Václavu Likešovi, který bere druhou cenu. Václav Likeš tipuje na fotbalunas.cz tipuje nespočetně soutěží a je za to už poněkolikáté odměněn. 

 

Bezchybných tipérů se ale našlo o víkendu více, vše pečlivě evidujeme a aktuální statistiky všech tipérů můžete sledovat v sekci TIP LIGA.

 

1. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 500 Kč 

Lukáš Bydžovský, Plzeňský | Krajský přebor, datum a čas vložení na Fotbalunas.cz - 7. 11., 10:36

 

2. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 300 Kč 

Václav LikešPlzeňský | Krajský přebor, datum a čas vložení na Fotbalunas.cz - 8. 11., 12:14

 

3. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 200 Kč 

Patrik LukešDivize A, datum a čas vložení na Fotbalunas.cz - 8. 11., 14:19

 

 

Prosíme výherce, ať nás kontaktují na info@fotbalunas.cz z emailu, který použili při registraci. 

 

Tipování se otevírá zpravidla na přelomu pondělí a úterý. O ceny hrajeme až do konce sezóny a nejlepší trojice tipérů se vždy může těšit na ceny v podobě voucherů od SportFotbal.cz

 

PRAVIDLA 

Jak vyhrát? Podmínky jsou jednoduché. Vouchery v hodnotě 500 Kč, 300 Kč a 200 Kč do kamenné prodejny nebo fotbalového e-shopu SportFotbal.cz získají za každé kolo tři registrovaní uživatelé, kteří uhodnou nejlepší bezchybný tiket – tedy správně natipují výsledky celého kola soutěže s nejvíce zápasy. 

 

V případě více stoprocentně úspěšných tipérů se stejným počtem zápasů bude rozhodovat rychlejší čas vložení tipů na web Fotbalunas.cz. Jednotlivé vouchery lze navíc sčítat – nejlepší a nejúspěšnější tipéři si tak postupně na Fotbalunas.cz mohou "vytipovat" například kopačky dle vlastního výběru. 

 

Více o SportFotbal.cz a soutěži o tři vouchery se dozvíte V TOMTO ČLÁNKU.

 

PŘEDCHOZÍ VÝHERCI

František Procházka, Jiří Jetmar, Josef Paulovič

Petr Vraštil, Pavel Pícha, Venca Likeš

Jiří Hanuš, Barbora Douchová, Miroslav Černý

Petr Vraštil, Marek Kracmer, Tomáš Křivský

Filip Socha, René Seidler, Jan Špínka

Jiří Jetmar, Václav Likeš, Ondřej Hanzlík

Antonín Marčaník, Jiří Polák, Václav Likeš, 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou