Derby Počítky – Hamry: odloženo!

1

Přinášíme vyjádření SK TRANSFORMÁTOR POČÍTKY k neodehranému derby s Hamry. Ve fotogalerii přinášíme alespoň obrázky z minulých derby.

Rádi bychom zde dnes zhodnotili poslední domácí zápas podzimní sezóny, dlouho očekávané derby žďárského okresu Počítky – Hamry. Není o čem psát, zápas se neodehrál, proto alespoň pro všechny fanoušky a příznivce fotbalu poodhalíme okolnosti, které kolem tohoto zápasu jsou.

     Většina zápasů 13. kola se kvůli nepříznivému počasí neodehrála dle rozhodnutí OFS v původním termínu 29. 10. 2017, a proto byly vypsány termíny náhradní – ve dnech 11. a 12. 11. 2017. S termínem utkání Počítky – Hamry bylo však přehazováno jak s horkým bramborem. Ačkoliv mělo jít o utkání na půdě domácích Počítek, SK Transformátor neviděl jediný důvod, proč by se utkání nemělo odehrát právě v neděli 12. 11. OFS Žďár, konkrétně Mgr. Jiří Beneš, kontaktoval Počítky a žádal o přeložení utkání na středu 15. 11. v 18:00 hodin do Žďáru na umělou trávu. Důvodem měla být žádost TJ Hamry, jejichž osm hráčů mělo o víkendu odjet na plánovaný turnaj v malé kopané do Brna. Vedení SK Transformátor si celou záležitost ohledně turnaje v malé kopané prověřilo a neshledalo žádný důvod k souhlasu přeložit zápas. Turnaj se konal v sobotu 11. 11. 2017 a v neděli 12. 11. byla na programu turnaje uvedena pouze snídaně a odjezd. I přes nesouhlas domácích byl najednou na světě další, jiný náhradní termín z rozhodnutí OFS, a to dokonce 18. 3. 2018.

     Zarážející na celé situaci je skutečnost, že se přesto stihli hráči Hamrů v neděli vrátit, aby někteří z nich mohli nastoupit v utkání III. třídy OS mužů Bohdalec – Hamry nad Sázavou B, jehož začátek byl ještě o půl hodiny dříve, než mělo začínat nedělní utkání v Počítkách.

     Jsme velmi znepokojeni z celé situace a především z rozhodnutí OFS. Ačkoliv pan Jiří Beneš přislíbil, že celou záležitost prověří, bližší vysvětlení k odloženému utkání k dnešnímu dni Počítkám nepodal. Není tým jako tým – na okrese jsou týmy oblíbené, oblíbenější i nejoblíbenější. Proto není pochyb, že se někdy rozhoduje spravedlivě a někdy spravedlivěji… 

 

SK TRANSFORMÁTOR POČÍTKY


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 11. 2017 14:35
Dobře napsáno,jsem zvědavej,jestli se k tomu OFS nějak postaví a i se vyjádří se.

Ostatní čtou