NEJ víkendu: Výsledek 17:0, střelec všech sedmi branek svého týmu nebo utkání, kde dostal skoro každý kartu

0

Je za námi jeden z posledních podzimních fotbalových víkendů. Co uplynulá kola přinesla napříč všemi soutěžemi České republiky? Nechyběla například nevídaná přestřelka s konečnou remízou 7:7… Je tu další díl unikátního přehledu, ve kterém vybíráme to nejlepší ze všech víkendových zápasů!

4 ČERVENÉ KARTY

TJ Praga B - TJ Spoje Praha (Praha, II. třída sk. B) 

Pražská divočina. Béčko Pragy přišlo v zápase o jednoho hráče, který dostal červenou kartu za kopnutí soupeře v přerušené hře. To hosté viděli hned tři červené. Jednu za udeření protihráče pěstí, dva hráči pak putovali pod sprchy už v prvním poločase za hrubé a vulgární urážky rozhodčího.

 

Předhradí - Poříčany B (Nymburk, IV. třída sk. A) 

Poměr vyloučení domácí vs. hosté byl i v tomto případě jedna ku třem. Rozhodčí v zápase nečelil nadávkám jako v předchozím případě, ale přesto hned dva hráči viděli žlutou za projevy nespokojenosti („Tak mu snad dáš žlutou, ne?“ a dokonce za kritiku protihráče „Kdo si jako myslíš, že seš?“)

 

14 ŽLUTÝCH KARET

Je to až s podivem, jak se dokáže rozhodčí zápasu čtrnáctkrát „trefit“ do čtrnácti různých hráčů, aniž by musel někoho poslat ze hřiště. Sudímu Jozefu Pasterčákovi se to v zápase Šilheřovic a Velké Polomi povedlo. 

 

STŘELEC VÍKENDU

Jan Beneš – 7 gólů 

Tohle se jen tak nevidí. Libice nad Cidlinou porazily Stratov 7:2 a o všechny domácí branky se postaral jeden jediný hráč! 

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

FK Brniště - TJ Jiskra Mimoň B (III. třída Česká Lípa) 7:7 

Mimoň několikrát v zápase vedla o tři branky, ale nakonec se zrodila divoká remíza.

 

DEBAKL HOSTUJÍCÍHO CELKU

ASK Lovosice B – Libínky 17:0  (Litoměřice | IV. třída sk. A) 

Béčko Lovosic má na svědomí největší potupu víkendu – poslední Libínky inkasovaly od prvního týmu sedmnáctkrát. Po půli byl stav 5:0.

 

Ctiněves - Budyně B (Litoměřice | IV. třída sk. B) 16:1 

Více než patnáct gólů nasázela v ČR o víkendu už jen Ctiněves (poločas 7:1). Opět šlo o IV. třídu Litoměřicka, i když jinou skupinu, a opět se utkal první s posledním. Dopadlo to jasně…

 

DEBAKL DOMÁCÍHO CELKU

Hned v pěti zápase se zrodil desetibrankový rozdíl ve skóre ve prospěch hostujícího celku.

Blaník Načeradec - Křivsoudov

FC Dynamo Horšovský Týn - FK Staňkov

FC Chališ Mažice - FC Chýnov B

Bílý Potok - JOKERS

FC Fryšták B - FK Lužkovice-Želechovice B

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou