FOTOSERIÁL: Ženy s píšťalkou. Jak to sluší slečnám a paním rozhodčím?

0

Že se v rozhodcovském dresu objeví na hřišti zástupkyně něžného pohlaví, už dávno není takovou výjimkou. Některé z nich mají na hřišti respekt, který jim chlapi můžou jen závidět. Je tu první díl našeho podzimního fotoseriálu, tentokrát věnovaný právě ženám na hřišti!

Ať s píšťalkou nebo na lajně s praporkem, ať už v okresní soutěži či v ČFL nebo MSFL, dámy se i o uplynulém ročníku snažily korigovat pány na hřišti. Ve fotogalerii (seskládané z fotek poskytnutých našimi spolupracovníky) si můžete některé fotky „růží mezi trním“ z právě skončené sezóny prohlédnout. Co si budeme povídat, kolikrát může být dámská rozhodčí to nejhezčí, co může utkání nabídnout.

 

Jaké máte zkušenosti s ženskými rozhodčími vy, převládají pozitivní, nebo negativní zkušenosti? Přidejte do diskuse váš názor.

 

Zapomněli jsme na někoho, objevili jste další slečny a paní rozhodčí na našem portálu? Ozvěte se v komentářích!

 

V PONDĚLÍ 13. 11. SE MŮŽETE TĚŠIT NA DALŠÍ DÍL, TENTOKRÁT ZAMĚŘENÝ NA VTIPNÉ MOMENTY NA HŘIŠTI I MIMO NĚJ!

 

ČTĚTE TAKÉ:

FOTOSERIÁL: Ženy s píšťalkou. Jak to sluší slečnám a paním rozhodčím? (1. část)

FOTOSERIÁL: Ženy s píšťalkou. Jak to sluší slečnám a paním rozhodčím? (2. část)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou