Chystáme nejlepší jedenáctky podzimu. Dejte nám tip na nejlepší hráče a vyhrajte tak cenu od SportFotbal.cz!

0

Fotbalový podzim už mají některé soutěže za sebou, v jiných zbývá odehrát posledních pár zápasů. Fotbalunas.cz se ale rozhodně nehodlá uložit k zimnímu spánku. Jako už tradičně vydáme nejlepší sestavy podzimu jednotlivých soutěží! 

Sestavy podzimu - již brzy vypustíme do světa ideální jedenáctky podzimu jednotlivých soutěží.

 

Ne ve všech soutěžích máme své redaktory, proto vás žádáme o pomoc - troufnete si na sestavení té nejlepší možné sestavy podzimu v soutěži, ve které hrajete či kterou sledujete? Tak nám vaše tipy pošlete!

 

Zašlete svou nominaci kompletní jedenáctky na info@fotbalunas.cz, využijte k tomu připravený formulář, ke stažení ZDE. Každý, kdo nám zašle vyplněný formulář, má šanci na výhru - voucher na odběr zboží od fotbalové speciálky SportFotbal.cz v hodnotě 1000 Kč.

  

Po dohrání zápasů všech soutěží se podíváme, kdo se stal podzimním Králem kanonýrů českých trávníků – unikátní projekt fotbalunas.cz, který poměří nejlepší střelce od IV. tříd až po nejvyšší soutěže. Stejně tak představíme například největší karetní hříšníky České republiky.

 

V týdnu budou vydávány oblíbené fotoseriály se zajímavými tématy z fotek, které jste nám v průběhu zasílali a poskytovali.

 

Samozřejmostí je, že se ohlédneme za uplynulou sezónou prostřednictvím hodnocení, rozhovorů či vypíchnutím nejzajímavějších okamžiků podzimu.

 

Nezapomínejte také, že máte jedinečnou příležitost nám jako registrovaný uživatel fotbalunas.cz sdělit, co se vašem týmu děje. Dejte nám vědět, o koho váš celek posílil, či že chystáte zimní turnaj. Na dvě kliknutí můžete nyní potěšit fanoušky a informovat je o zajímavostech i mimo soutěžní utkání. Využijte nejrychlejší cestu, jak informace poslat rovnou do redakce. Jak na to? Stačí se přihlásit a pomocí červeného tlačítka "Přidat obecný článek" zadat informace. My pak rychle vše zveřejníme!

 

NÁVOD, JAK NÁM ZASÍLAT INFORMACE, NALEZNETE Z D E 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou