Žádný mančaft nás vyloženě nepřejel, hodnotí podzim kapitán otrokovické rezervy Patrik Lendler

0

Přinášíme hodnocení podzimní části sezóny rezervy Viktorie Otrokovice z úst kapitán Patrika Lendlera.

Otrokovice B jsou na předposledním místě tabulky, nasbíraly deset bodů ve třinácti duelech při skóre 19:35. "Máme mladý mančaft, který začíná prakticky v nové soutěži, takže je to skok a chybí nám tam určitě nějaká zkušenost. Góly, co dostáváme jsou hodně laciné, strašně se nadřeme na to, abychom dali gól. Viz poslední zápas, kdy jsme neproměnili čtyři tutovky. Nevím jestli na nás leží nějaka deka, ale těžko se hraje, když jako tým dostáváme takové hloupé góly," mrzí kapitána týmu. 

 

Stydět se jeho celek ale nemusí. "Nejdůležitější je, což si osobně myslím, že žádný mančaft, se kterým jsme hráli, nás vyloženě nepřejel. Možná Osvětimany, tam jsme byli asi horším týmem. Ale myslím si, že v každým zápase jsme byli rovnoceným soupeřem a vetšinou jsme je i přehrávali. Ale chybí nám proměňování šancí a to je asi největší úskalí podzimu," vypichuje Lendler.

 

 

S podzimním umístěním ale v klubu samozřejmě nepanuje spokojenost. "Samozřejmě jsou tam individuální chyby, které třeba rozhodly některé zápasy. Máme málo bodů, počítali jsme se středem tabulky. Budeme muset v zimě potrénovat a připravit se na to osudové jaro," vyhlíží Patrik Lendler pokračování ročníku 2017/18.

 

AUTOR: KRISTÝNA HALDINOVÁ


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou