Statistika 11. kolo - KRÁLOVSKÝ PŘEBOR OPAVA II.

0

Přinášíme druhou část statistiky. Opět se dozvíme info o návštěvnosti, kartách, o čistých kontech brankářů, o tip lize. 

10. kolo shlédlo celkem 514 platících fanoušků, což činí průměr 73,42 diváka za zápas. Celkově už shlédlo zápasy okresního přeboru 4 644  fanoušků, půměr na jedno střetnutí tak je 69,31

 

Nejvíce byli lidé zvědaví na zápas mezi Slavii OpavaDolními Životicemi (100 diváků). Nejméně přilákalo diváky utkání mezi Štítinou a Kobeřicemi B (45 fanoušků).

 

V tomto kole udrželi dva brankáři čisté konto. Míč za svá záda nepustili Lukáš Kirschner z Hlavnice a Tomáš Richter ze Štítiny. 

 

Celková statistika čistých kont:

4 - Bohumír Lorenz (Slavia Opava)

3 - Michal Janech (Jakartovice), Aleš Krása (Budišov n. B.)

2 - Jakub Losert (Stěbořice), Jakub Stříbný (Kobeřice B), Jakub Hromada (Březová), Marek Vajda (Dobroslavice), Jakub Lampart (Vřesina), Lukáš Kirschner (Hlavnice) 

1 - Vojtěch Otipka, Tomáš Richter (oba Štítina), Daniel Bria, Tomáš Lebeda (oba Litultovice), Matěj Němeček (Budišov n. B.), Karel Weiss (Otice)

 

 V tomto kole bylo uděleno 17 žlutých karet a 2 červené.  Celková bilance v tomto ročníku je 209 žlutých kartónů a 7 červených. Nejvíce se žlutilo na derby Litultovice-Stěbořice-5 Nejméně na zápase Hněvošice-Otice - 0. Nejvíc žlutých karet obdržely tým Litultovic - 4. Jakartovice, Budišov n. B., Vřesina, Hněvošice a Otice trestány nebyly. Červené karty obdržely Michal Josefus (Stěbořice) a Milan Lišaník (Dobroslavice). 

 

Celková statistika žlutých karet:

23 - Hlavnice

20 - Jakartovice

19 - Hněvošice

17 - Dobroslavice

16 - Vřesina

15 - Dolní Životice, Slavia Opava, Stěbořice

14 - Otice

12 - Litultovice

11 - Štítina

10 - Budišov n. B., Březová

9 - Kobeřice B

 

Červené karty:

2 - Hněvošice, Stěbořice

1 - Hlavnice, Štítina, Dobroslavice

 

Celkovou tabulku tip ligy můžete najít zde: http://fotbalunas.cz/tip-liga/?soutez=222

 

Z ní vyčteme, že tři lidi tipovali už dvakrát bezchybně. To konkrétně Rostislav Krejčí, Pavel Kozelek a Aleš Lasák. Jednou uhádli všechny zápasy tito borci: Radek Kubánek, David Řehulka, Richard Husovký, Marek Honka, Dalibor Benek, Venca Likeš.

 

Posledním sledovaným apektem je kdo kolikrát vyhrál jednotlivá kola tip ligy. Do statistiky není zahrnuto 8. kolo, které ještě nebylo celé dohráno, a bude započítáno v polovině listopadu. 

 

Pořadí:

5 - Rostislav Krejčí

4 - Aleš Lasák, Pavel Kozelek

3 - Petr Boček (ten jediný vyhrál celé kolo sám), Jakub Kostera

2 - Richard Husovský, Venca Likeš, Marek Honka, Martin Boháč, Martin Pražák, Jiří Polák, Martina Děkanová, Radek Kubánek

1 - David Řehulka, Dalibor Benek, Ondřej Veliký, Ondřej Teichmann, Vítězslav Čech, René Klemenet, Richard Lichý, Bartek Cojg, Jiří Lichovník  

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou