Kdo vyhrál druhou část tipovačky kolínského OP? Kdo získal vouchery do Trojky?

0

Druhá část tipovací soutěže kolínského okresního přeboru je u konce. Známe nejlepší tipéry 5. - 8. kola a víme, kdo získá vouchery na volný vstup do Sportovního centra TROJKA v Kolíně, které je sponzorem druhé fáze. Zbývá rozřešit jedinou tajenku.

Nejvíce správných tipů v posledních čtyřech kolech měl Dominik Kočí a získal tím poukaz na volný vstup do Sportovního centra Trojka v Kolíně v hodnotě 500,- Kč. Dominik dosáhl úspěšnosti 75%, když správně natipoval 21 z 28 zápasů 5.-8. kola. Neměl sice žádný bezchybný tip, ale ten rozhodoval až o dalším pořadí.

 

Další tři tipující dosáhli na 20 správných tipů se shodnou procentickou úspěšností, ale jen dva z nich měli bezchybný expert tip. Těsně pod čarou tedy skončil Vratislav Procházka. Ale o druhém a třetím pořadí musí rozhodnout rozstřel mezi Michalem Pytlounem a Petrem Jamborem. Klíč k rozhodnutí není a tak kdo z nich dosáhne v kterémkoliv následujícím kole menšího počtu správných tipů, končí třetí. Který dosáhne lepšího výsledku, bere druhé místo. Čekají na ně poukázky v hodnotách 300,- a 200,- Kč.

 

V druhé fázi se tipérům začalo dařit mnohem více. Nejenže jsou lepší procenta úspěšnosti, ale i čtyřikrát uspěli zástupci kolínského okresu v celostátní soutěži o poukázky do prodejny SportFotbal.cz. A Michal Pytloun získává už druhou poukázku z Tipovačky kolínského okresu. Jaká to bude hodnota se musí teprve rozhodnout stejně jako v první fázi.

 

Děkujeme sponzorovi této části soutěže, Sportovnímu centru TROJKA Kolín, speciálně pak manažerce tohoto centra Sabině Růžičkové za ceny věnované do soutěže. Gratulujeme výhercům a přejeme jim radost z pohybu při čerpání výhry. Ceny budou předány při nejbližší možné příležitosti.

 

Zároveň vás už nyní lákám na poslední část tipovací soutěže, která bude mít opět svého sponzora, ale jeho odtajnění si ještě na nějaký čas schovám. Kol bude tentokrát pět (9.-13.), rozhodovat bude opět nejvíce správných tipů v této části, ale v dalších kritériích dochází k drobné změně. V případě shody bude dalším kritériem počet správných tipů v celé sezóně, dále následuje počet bezchybných expert tipů v celé soutěži a posledním kritériem je procentická úspěšnost v celém ročníku.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou