Statistika 10. kolo - KRÁLOVSKÝ PŘEBOR OPAVA II.

0

Přinášíme druhou část statistiky. Opět se dozvíme info o návštěvnosti, kartách, o čistých kontech brankářů, o tip lize. 

10. kolo shlédlo celkem 448 platících fanoušků, což činí průměr 64 diváka za zápas. Celkově už shlédlo zápasy okresního přeboru 4 130  fanoušků, půměr na jedno střetnutí tak je 68,83

 

Nejvíce byli lidé zvědaví na derby mezi Dolními Životicemi a Litultovicemi (130 diváků). Nejméně přilákalo diváky utkání mezi Kobeřicemi B a Budišovoven nad Budišovkou (38 fanoušků).

 

V tomto kole udrželi tři brankáři čisté konto. Míč za svá záda nepustili Bohumír Lorenz ze Slavie Opava Aleš Krása z Budišova nad Budišovkou a Karel Weiss z Otic. 

 

Celková statistika čistých kont:

4 - Bohumír Lorenz (Slavia Opava)

3 - Michal Janech (Jakartovice), Aleš Krása (Budišov n. B.)

2 - Jakub Losert (Stěbořice), Jakub Stříbný (Kobeřice B), Jakub Hromada (Březová), Marek Vajda (Dobroslavice), Jakub Lampart (Vřesina) 

1 - Vojtěch Otipka (Štítina), Daniel Bria, Tomáš Lebeda (oba Litultovice), Lukáš Kirschner (Hlavnice), Matěj Němeček (Budišov n. B.), Karel Weiss (Otice)

 

V tomto kole bylo uděleno 19 žlutých karet a žádná červená.  Celková bilance v tomto ročníku je 192 žlutých kartónů a 5 červených. Nejvíce se žlutilo na derby Hlavnice-Dobroslavice, Stěbořice-Březová - 5. Nejméně na zápase Kobeřice B-Budišov n. B. - 0. Nejvíc žlutých karet obdržely týmy Stěbořice a Hlavnice - 3. Kobeřice B, Budišov n. B., Štítina a Slavia Opava trestány nebyly. 

 

Celková statistika žlutých karet:

21 - Hlavnice

20 - Jakartovice

19 - Hněvošice

16 - Vřesina, Dobroslavice

14 - Otice, Dolní Životice

12 - Slavia Opava

11 - Litultovice, Stěbořice

10 - Budišov n. B.

9 - Štítina

8 - Kobeřice B, Březová

 

Červené karty:

2 - Hněvošice

1 - Stěbořice, Hlavnice, Štítina

 

Celkovou tabulku tip ligy můžete najít zde: http://fotbalunas.cz/tip-liga/?soutez=222

 

Z ní vyčteme, že tři lidi tipovali už dvakrát bezchybně. To konkrétně Rostislav Krejčí, Pavel Kozelek a Aleš Lasák. Jednou uhádli všechny zápasy tito borci: Radek Kubánek, David Řehulka, Richard Husovký, Marek Honka, Dalibor Benek, Venca Likeš.

 

Posledním sledovaným apektem je kdo kolikrát vyhrál jednotlivá kola tip ligy. Do statistiky není zahrnuto 8. kolo, které ještě nebylo celé dohráno, a bude započítáno v polovině listopadu. 

 

Pořadí:

4 - Rostislav Krejčí, Aleš Lasák, Pavel Kozelek

3 - Petr Boček (ten jediný vyhrál celé kolo sám)

2 - Richard Husovský, Venca Likeš, Marek Honka, Martin Boháč, Martin Pražák, Jiří Polák, Jakub Kostera

1 - David Řehulka, Dalibor Benek, Radek Kubánek, Ondřej Veliký, Ondřej Teichmann, Vítězslav Čech, René Klemenet, Richard Lichý, Martina Děkanová

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou