Historicky prvním vítězem hlasování o hráče kola 1.A sk. B se stává Pavel Janeček!!

0

Na prvních třech místech se umístili hráči dvou odvěkých českobudějovických rivalů SK Slavie Č.B. a SK Čtyři Dvory. Sešívaným patří pozice bronzová díky Davidovi Vondrouškovi a i pozice stříbrná díky brankářské opoře nosící jméno Gottfried Wolf. Dohromady oba získali 35% hlasů a to by ani dohromady nestačilo na hráče "Čtyráku" Pavla Janečka, který získal neskutečných 51% hlasů a stal se tak prvním vítězem hlasování o hráče kola. Již zítra Vám přinesem s vítězem kola rozhovor.

1. Pavel Janeček (SK Čtyři Dvory) - 51%

Čtyři Dvory prožívají pohádkový vstup do jarní části sezony, když ještě neztratily ani bod a vezou se na vítězné vlně. Pavel Janeček se zase veze na střelecké vlně, budiž mu důkazem vstřelení dvou branek do sítě Borovan. Obě branky vstřelil z prostoru velkého vápna, když si dokázal najít střelecký prostor a s instinktem zabijáka uklidil míč za brankovou čáru. Jeho dva góly tak zařídily pohodlné vítězství čtyřdvorské družiny a příbližili ji zase o něco blíže medajlovým příčkám.

2. Gottfried Wolf (SK Slavia Č. Budějovice) - 24%

Při úvodním tlaku dobrovodských předvedl Wolf skvélý zákrok při stříleném centru domácího kapitána Baštáře. Dopomohl tak k tomu, že do vedení se dostala Slavie a bylo na dobrovodských, aby vytáhli nějaké to eso z rukávu. Ve druhé půli domáci Slavii zavřeli na její polovině, ovšem to jim nebylo nic platné, protože v bráně kouzlil mladý slávista a když už byl překonán, tak ho zachránilo břevno. V závěru, když už bylo rozhodnuto si nenechal vzít čisté konto a připsal si ještě jeden skvělý zákrok a mohl se tak radovat z vychytané nuly.

3. David Vondroušek (SK Slavia České Budějovice) - 11%

Byl nažhaveným motorem týmu a hnal své spluhráče za vítězstvím. Bylo ho plné hřiště a v nejtěžších momentech utkání dokázal své spoluhráče podpořit. Navíc se výrazně podepsal pod pojišťovací gól na 0:2, když z hlouby vlastní půle kopl ostrý přímy kop, který si přes hlavu Dvořáka našel cestu do sítě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou