Horní Dvořiště vyhrálo pohár OFS, porazilo Lipno

0

Na svatého Václava se hrálo finále Českého poháru. Konkrétně jeho regionální kolo o pohár předsedy FAČR OFS ČK. Utkání to bylo více než zajímavé!

Historický úspěch Horního Dvořiště se nerodil lehce. Domácí totiž inkasovali hned v deváté minutě, kdy se gólově prosadil Petr Csavoj0:1. Hornímu Dvořišti se podařilo srovnat v šestadvacáté minutě, kdy se trefil útočník František Olah a bylo to 1:1

 

Šest minut nato otočil skóre Vojtěch Smějsík a domácí už své vedení do konce zápasu neztratili. O dvě minuty později totiž zvýšil na 3:1 Jaroslav Plosz. Lipenští hned po rozehrávce snížil na rozdíl jediné branky. Gól vstřelil v pětatřicáté minutě Ondřej Panský a to bylo z první půle vše. Ta tedy skončila jednobrankovým vedením domácího Horního Dvořiště 3:2

 

Druhá půle opět nabídla pohledný fotbal. Větší fotbalovost byla sice na kopačkách hostujícícho celku, ale gól vstřelili domácí. V šestašedesáté minutě vstřelil vítěznou branku Jan Šafránek 4:2. V samotném závěru utkání pak Milan Víšek snižoval na konečných 4:3 a domácí se tak mohli po velkém boji radovat ze zisku poháru a vlastně také ze šance přihlásit se do příštího ročníku Krajského poháru.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou