Kolínská Tipovačka webu Fotbal u nás

0

Je odehráno první kolo druhé fáze tipovačky (5. - 8. kolo). Pojďme se podívat, jak si vedou tipéři. A také vás určitě zajímá rozřešení třetího místa pro první fázi (1. - 4. kolo).

V první fázi tipovačky skončili na třetím místě shodně tři borci. Mezi nimi rozhodne rozstřel - lepší tipy v dalších kolech. Páté kolo natipoval velice špatně Tomáš Freund a ze hry o třetí místo první fáze vypadává. Mezi Jardou Bečvaříkem a Michalem Pytlounem musí rozhodnout další kolo, nyní oba shodně tipli tři výsledky.

 

A rozeběhla se nám už druhá fáze soutěže (5. - 8. kolo). Hraje se o ceny, které věnoval Fitness Trojka z Kolína. Páté kolo nejlépe odhadl Vráťa Procházka, který trefil pět zápasů. Čtyři výsledky pak správně tipli další čtyři tipéři. Ale čekají nás ještě další tři kola, šance žije stále pro všechny. Jen nezapomeňte tipovat a tipujte včas. Utkání Býchory vs. D. Pole se hraje už ve čtvrtek!!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou