Statistika 7. kolo - III. A TŘÍDA I.

0

Přinášíme tradiční dávku statistiky. Opět se dozvíme kdo vsítil hattrick, kdo dal nejrychlejší branku, a zavádíme novou rubriku vítězná branka. 

Tabulku nejlepší střelců III. A třídy můžeme najít na tomto odkazu: http://www.fotbalunas.cz/statistiky/soutez/223/strelci/

 

Hattrick se podařil v tomto kole pouze jeden. Martin Janík z Dolního Benešova B vsítil tři branky do sítě Bělé. Dvě přesné trefy v tomto kole zaznamenali Lukáš Staňo (Závada), David Havranke (Sudice), Jakub Rzidký, Jiří Hanus (oba Darkovičky B), Vlastimil Harazim (Štěpánkovice B), Daniel David (Bělá), Patrik Boček (Bolatice B).

 

Celková bilance tohoto kola jsou 1 domácí výhra a výher hostů. Celková bilance za šest odehraných kol je 18 výher domácí družiny, 5 remíz, 11 výher hostů a 2 kontumace. 

 

V tomto kole padlo 31 branek, což je 5,17 na jeden zápas. Celkově už kanonýři rozvlnili síť 178 x, což je 5,24 na jeden zápas. 

 

V tomto kole, padlo nejvíce branek v zápase mezi Dolním Benešovem B a Bělou - 9. Nejméně branek padlo v zápase mezi rezervami Kozmic a Bolatic - 2.

 

Mužstvem, které se v tomto kole nejvíckrát trefilo mezi tři tyče byl Dolní Benešov B, který dával 6 gólú. Slepými náboji pálili střelci Bohuslavic B a Kozmic B.

 

Nejrychlejší branku vsítil David Havranke ze Sudic, jenž zvedal ruce nad hlavu v 6. minutě. Do vlastní sítě nezamířil žádný nešťastník. 

 

Penaltová bilance tohoto kola je pro exekutory značně nelichotivá. Byly nařízeny tři penalty, a všechny jejich střelci neporměnili - Patrik Kubiš ze Strahovic B, Lukáš Stříbný Dolní Benešov B a Patrik Boček Bolatice B. Celková bilance je 3/4

 

A máme tady kategorii vítězných branek. Celkově v 29 utkáních brali soupeři tři body, tudiž bychom měli mít 29 střelců vítězné branky. Chyba lávky, máme několik střelců, kteří vsítili více než jednu vítěznou trefu.

 

Pojďme se podívat na statistiku tříbodových zásahů:

2 - Patrik Boček (Bolatice B), Lukáš Stříbný (Dolní Benešov B), Martin Papšík (Bělá)

1 - Lukáš Kožušník (Stěpánkovice B), Roman Hruška (Hať B), Tomáš Sněhota (Bolatice B), Matěj Číp (Služovice), Michael Ulička (Oldřišov B), Daniel David (Bělá), Tomáš Kryštof (Sudice), Tomáš Kabich (Darkovičky B), Radek Kurka (Oldřišov B), Patrik Slavík (Strahovice B), Lukáš Staňo (Závada), Vojtěch Bechný (Oldřišov B), Pavel Herrmann (Sudice), Tomáš Kretek (Bolatice B), Radek Velc (Kozmice B), Daniel Macura (Bolatice B), Vojtěch Janoš (Bohuslavice B), Vladan Ciminga (Služovice), David Havranke (Sudice), Michal Gai (Darkovičky B), Lukáš Vybrančík (Štěpánkovice B), Martin Trunčík (Služovice), Martin Janík (Dolní Benešov B)

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou