STATISTIKA 6. KOLA - KRÁLOVSKÝ PŘEBOR II.

0

Ve druhé části souhrnu přinášíme statistiky diváků a karty. Více informací se dozvíte v článku.

6. kolo KRÁLOVSKÉHO PŘEBORU navštívilo 424 diváků, což je průměrně 60,57 na jedno soutěžní utkání. Celkově už zápasy navštívilo 2 459 fanoušků, průměr na jeden zápas tak je 70,25

 

Nejvíce diváků bylo zvědavo na zápas mezi Březovou a Oticemi - 81. Nejméně si naopak našlo cestu do ochozů na duel mezi Dobroslavicemi a Slavii Opava - 47. 

 

V tomto kole bylo uděleno celkem 15 žlutých kartonků a žádný kartonek červené barvy. Nejvíce se žlutilo na zápase mezi Jakartovicemi a Litultovicemi, Vřesinou a Dolními Životicemi - 4. Ani jednou nevytáhl žlutou kartu rozhodčí na zápase Dobroslavice-Slavia Opava. Nejtrestanějším mužstvem byly Jakartovice (3 žluté karty). Žádnou žlutou kartu neviděly Dobroslavice, Slavia Opava, Štítina a Budišov n. B.

 

Celková statistika žlutých karet:

13 - Hněvošice

10 - Hlavnice, Jakartovice, Vřesina, Dobroslavice

8 - Otice

7 - Kobeřice B, Dolní Životice, Slavia Opava

6 - Březová

5 - Litultovice, Štítina

3 - Budišov n. B, Stěbořice

 

Celková statistika červených karet:

2 - Hněvošice

1 - Stěbořice, Hlavnice


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou