Trenéři Pačlavic a Kobeřic před utkáním dvou neporažených celků

0

V sobotu se na kobeřickém trávníku utkají dosud neporažené celky Pačlavice a Kobeřice. Připravili jsme pro vás následující dvojrozhovor s oběma trenéry vedoucích týmů soutěže. Co očekávají od vzájemného utkání a jaké cíle si kladou do konce sezóny, si můžete přečíst v následujícím dvojrozhovoru.

Máme za sebou čtyři kola a vy máte na kontě shodně dvanáct bodů. V kabině určitě panuje spokojenost a dobrá nálada. Jak hodnotíte dosavadní kvarteto utkání?

Antonín Navrátil, FK Pačlavice-Dětkovice: Po odehraných čtyřech kolech panuje v mužstvu opravdu dobrá pohoda a spokojenost.

Josef Svoboda, TJ Sokol Kobeřice: Zápasy hodnotím velmi kladně. Herně se nám zatím daří, mužstvo bojuje jeden za druhého a vstup do začátku sezony se nám podařil.

Jaký styl fotbalu preferujete?

Antonín Navrátil: Preferuji více kombinační a ofenzivní fotbal. Tuto sezonu jsme pozměnili rozestavení a zatím nám to vychází.

Josef Svoboda: Dávám přednost útočnému modernímu fotbalu s co nejvíce brankami, ale zároveň dbám na to, abychom inkasovali co nejméně.

 

Jste spokojení s hráčskými kádry?

Antonín Navrátil: Jsem. Před sezonou jsme přivedli nové mladé posily, které se nám podařilo do mužstva začlenit. Stabilizoval se hráčský kádr, který by neměl mít problém bojovat o patra nejvyšší.

Josef Svoboda: Ano, chceme, aby tuhle soutěž hráli kluci, kteří si ji vykopali, i proto nedošlo k velkým změnám v hráčském kádru. V týmu vládne dobrá nálada, což je dle mého názoru i důležitý faktor úspěchu.

 

V týdnu nás čeká šlágr kola mez týmy, které neztratily ani bod. Co od takového zápasu očekáváte?

Antonín Navrátil: Těžký zápas a dobrý fotbal. Kobeřice znám velmi dobře, i kluky, co tam hrají. Fotbal mají založený na technické hře.

Josef Svoboda: Očekávám kvalitní a vyrovnané utkání s plno krásnými fotbalovými akcemi od obou týmů. A doufám, že po 90. minutě budeme my ti šťastnější a zvítězíme.

 

Předpokládám, že hráči nebudou mít problém s motivací. Hraje se o udržení prvního místa v tabulce. Přece jen, jak hráče na takové utkání připravit?

Antonín Navrátil: Motivace by měla být vždy na každý zápas. Kluci to hrají pro radost a zábavu. Připravovat se budeme stejně jako na každé jiné utkání. Není důvod něco měnit.

Josef Svoboda: Sice se hraje o první místo, ale my jsme se na zápas nějak zvlášť nepřipravovali. Tréninky probíhaly stejně jako na kterékoliv jiné utkání.

 

Jaké cíle jste si stanovili? A kde předpokládáte, že se umístíte po 26. kole?

Antonín Navrátil: Uvidíme po polovině sezony, jak na tom budeme. Tam si pak můžeme stanovit nějaké cíle. Po 26. kole? Nevím, jdeme zápas od zápasu. Uvidíme, na co to bude na konci sezony stačit.

Josef Svoboda: Umístění v tabulce pro nás není úplná priorita, důležité je, abychom podávali stabilní a kvalitní výkony. Přál bych si, aby pro kluky byl fotbal stále zábavou. Pokud mám být ale konkrétní, s předními příčkami tabulky bych byl spokojen nejen já, ale i vedení klubu. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou