Je to tu! Koho Lukáš Vácha vylosoval z vítězů TEAMSTORE sestav roku?

0
Kdo z hvězdné jedenáctky TEAMSTORE sestav roku se může těšit na ceny od TEAMSTORE a AMJ Corporation? To se dozvíte z videa losování, které provedl fotbalista Lukáš Vácha!

 

VÍTĚZOVÉ CEN:

1. místo: JAN SOUKUP (Rudná) - poukaz k odběru zboží v TEAMSTORE v hodnotě 5000 Kč + ukázkový trénink TRÉNUJ JAKO HVĚZDA pro mládež v klubu

2. místo: MILAN DUDA (Darkovičky) - poukaz k odběru zboží v TEAMSTORE v hodnotě 3000 Kč

3. místo: JAROSLAV DVOŘÁK (Hostovice) – poukaz k odběru zboží v TEAMSTORE v hodnotě 2000 Kč

 

Prosíme výherce, aby se nám ozvali z registrovaného emailu na info@fotbalunas.cz , po ověření totožnosti bude domluveno předání cen!

 

O ANKETĚ TEAMSTORE SESTAVY ROKU

Od začátku července do 13. srpna hlasovali fanoušci na fotbalunas.cz pro hráče v TEAMSTORE sestavách roku jednotlivých soutěží České republiky. Generálním partnerem ankety hráč roku se stala společnost TEAMSTORE, která je oficiálním distributorem produktů Nike, Under Armour, Adidas, Puma a nově také Klimatex. TEAMSTORE do ankety věnuje vouchery na odběr zboží pro první tři vylosované.

 

Dalším partnerem ankety byla společnost AMJ Corporation, která uspořádá tréninkovou jednotku projektu „Trénuj jako hvězda“ v klubu výherce až pro 25 dětí. Pro klub je daný projekt exkluzivní šancí, jak podpořit správný fotbalový vývoj pro ty nejmenší členy. V neposlední řadě je to přínosné i pro vedoucí mládeže, kteří mají šanci okoukat zajímavé tréninkové metody.    

 

A kteří hráči splnili podmínky ankety a dostali se do TOP 11? Lukáš Vácha losoval výherce cen z následující hvězdné jedenáctky vítězů sestav roku ze svých soutěží:

 

Brankář:

Jan Soukup (Rudná, brankář, OP Praha – západ) - Rudná obdržela málo branek a velkou zásluhu na tom má její brankář, který nevynechal ani minutu, i když jednou nastoupil v útoku a i zde si vedl znamenitě (byl na něj penaltový zákrok).

 

Hráči v poli:

Petr Ďurica (Jakubčovice, útok, I.A A Moravskoslezský kraj)- Nejlepší kanonýr soutěže, který nasázel sedmnáct branek a společně se Zagolem se podíleli na více jak polovině branek svého mužstva.

 

Jaroslav Dvořák (Hostovice, stoper, I.B A Ústecký kraj) – jeden z nejzkušenějších fotbalistů v Hostovicích. Hlavně na jaře se podílel na dobré obranné činnosti celého mužstva.

 

Vít Hrabčák (TJ Sokol Žabovřesky, obránce, III.třída sk. A České Budějovice) – Tým Žabovřesek posílil až v jarní části, ale okamžitě zapadl do základní sestavy a zpevnil ještě více zadní řady týmu. Stal se lídrem, v odvetné části jeho tým inkasoval dokonce nejméně branek (13).

 

Milan Duda (Darkovičky B, útok, III. třída sk. A Opava) - Rychlý útočník, který se umí dostat do šance a zakončit jí brankou. V průběhu jara se zranil a svému týmu chyběl. Do černého mířil jedenáctkrát. 

 

Michal  Flöring (FC Šumava Frymburk, záložník, I.B A Jihočeský kraj) - Po celé jaro podával stabilní a vyrovnané výkony. Byl mozkem mužstva a tvořil hru. Navíc se stal třikrát hráčem kola.

 

Lukáš Stejskal (Stráž, obrana, OP Jindřichův Hradec, záložník) - Přišel do týmu s velkým očekáváním, která dokázal naplnit se vším všudy. Aktivně pomáhá jak v obraně tak v útoku a každá jeho standardka je nebezpečná. Nejlepší střelec svého týmu. 

 

Martin Tóth (Řevničov, obránce, III. třída Rakovník) - Lídr a kapitán řevničovské Sparty je velmi zkušený fotbalista. Dozadu málokoho pustí a dopředu je pro soupeře obrovskou hrozbou. Do týmu přispívá i zkušeností a nadhledem. Za sezonu získal tři nominace a jednou se stal hráčem kola.

 

Erik Klinger (Malé Hoštice, obránce, OP Opava) - Stoper Malých Hoštic, který byl tvrdý jako skála, neuhnul před žádným soubojem. Díky němu byla defenziva Malých Hoštic skoro nepropustná. Jako návdavek přidal i čtyři branky, což je na stopera slušné číslo.

 

Jakub Stupka (Křižanov, obránce, OP Žďár nad Sázavou) – Obránce patřil k oporám svého celku.

 

Robin Janoušek (Nové Syrovice B, obránce, Třebíč III. třída sk. B)– Svůj tým nenechal na holičkách, zasáhl do všech zápasů

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou