STATISTIKA 4. KOLA - III. A TŘÍDA

0

Po týdnu opět přinášíme krátkou rekapitulaci víkendového kola ve statistikách.

BRANKY:

V tomto kole máme dva autory hattricku. Jedná se o Richarda Husovského z Dolního Benešova B, který dal tři branky Hati B. Podobný kousek se povedl oldřišovskému Radkovi Kurkovi proti rezervě Štěpánkovic. Dvě branky dali Lukáš Stříbný z Dolního Benešova B, Martin Papšík z Bělé, Jakub Stříbný a Patrik Slavík (oba Strahovice B).

 

Celková bilance za toto kolo jsou 3 výhry domácích, 1 remíza a 2 výhry hostí. Celková bilance za tři kola je 10 výher domácích, 4 remízy, 3 výhry hostí, 1 výhra kontumačně (Dolní Benešov B-Štěpánkovice B).

 

V tomto kole padlo celkově 38 branek, to je průměr 6,33 na utkání. Celkově už se střelci radovali 96 krát se vstřelení branky, což je průměrně 5,64 na zápas. 

 

Nejvíce branek viděli diváci v zápase mezi Strahovicemi B a Kozmicemi B, Hati B  a Dolním Benešovem B (10), nejméně si diváci zakřičeli gól v souboji Darkoviček B a Bohuslavicemi B (3). Nejvíc branek vsítily Strahovice B (8), střelecky naprázdno vyšly Bohuslavice B.

 

Čisté konto udržel pouze Jaroslav Hrubý z Darkoviček B. 

Celkově čistá konta:

1 - Jaroslav Hrubý (Darkovičky B), Petr Krajíček (Závada), Ondřej Zháňal (Hať B), Marek Wrána (Bolatice B)

 

Nejrychlejší branku v tomto kole vsítil Marek Polach z Hati B ve 4. minutě, když zamířil do sítě rezervy Dolního Benešova.. Vlastní branku vsítili Richard Husovský (Dolní Benešov B) a Marek Polach (Hať B)

 

Penalta nebyla nařízená žádna. Celková bilance je 2/0.

 

DIVÁCI: 

Šest zápasu 4. kola navštívilo 309 fanoušků, což představuje průměr 51,5 na jeden zápas. Celkově už shlédlo zápasy 866 diváků, což je průměrně 50,94. Nejvíce si našlo cestu na zápas Bělá - Sudice (80), nejméně Hať B-Dolní Benešov B, Darkovičky-Bohuslavice B, Strahovice-Kozmice B (40).

KARTY:

Celkově bylo uděleno v tomto kole 10 žlutých karet a žádná červená. V tomto ročníku se ještě nečervenalo Nejvíce žlutých karet obdrželo mužstvo Štěpánkovic B (3), nejméně Bolatice B, Závada, Darkovičky B, Bohuslavice B, Strahovice B a Kozmice B (0). Celkem bylo uděleno 38 žlutých karet a žádná červená.

 

Celková Bilance: 

ŽK:

12 - Bělá

4 - Štěpánkovice B, Služovice

3 - Hať B, Dolní Benešov B, Darkovičky B, Sudice, Strahovice B

2 - Oldřišov B

1 - Bolatice B

0 - Kozmice B, Bohuslavice B, Závada


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou