Kájov zvládl generálku se Světlíkem

0

V neděli 20.8.2017 se k přátelskému zápasu proti sobě postavili hráči domácího Kájova a Světlíku. Domácí po většinu zápasu tahali za delší konec provazu.

Výkop byl naplánovaný na sedmnáctou hodinu a pan Jiří Svoboda ho měl řídit. Domácí celek šel brzy do vedení, když pěkný přízemní centr z pravé strany skrz vápno uklidil za Vincíka Mašek. Tentýž hráč byl i u druhé branky Kájova, která padla po čtvrt hodině hry opět po úniku z pravé strany po špatném břebraní hráčů a výborné kombinaci domácích.

 

I třetí branku vstřelil Kájov. O tu se postaral P. Najbrt, který lehkým posunutím míče překonal vybíhajícího Vincíka. Krátce před pauzou se podařilo dosud nevýraznému Světlíku snížit zásluhou hostujícího matadora F. Píška, který kopem přes hlavu zužitkoval rohový kop Dědiče.

 

Do druhé půle nastoupil ale úplně jiný Světlík. Domácí najednou nevěděli kam dřív skočit a jejich hra byla plná nepřesností a postrádala nápad. Světlíku se podařilo v 57. minutě vstřelit branku a už to bylo jen o gól! Prosadit se dokázal tečovanou střelou O. Válek.

 

Poté se domácí prakticky jen bránili a Světlík podnikal jeden útok za druhým. Gól už však nepřidal, neb se potýkal se špatnou koncovkou.

 

Naopak branku vstřelili domácí po trochu kuriózní situaci. Světličtí zahrávali autové vhazování na vlastní polovině, ale zahráli ho tak nešikovně, že domácí Najbrt šel sám na brankáře. Hostující stopeři totiž byli mimo své pozice. Najbrt zachoval chladnou hlavu, obešel brankáře a skóroval na 4:2!

 

Světličtí poté začali hrát to, co v prvním poločase, což dosti pomohlo domácímu celku, který měl situaci pod kontrolou a přidal krátce před koncem pátou branku. O tu se postaral Lippl a domácí Kájov vyhrál generálku 5:2!

 

Ve druhé polovině ještě domácí neproměnili pokutový kop po faulu Mondšpígla.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou