TJ Nučice: Z letošního ročníku máme obavy

0

Tým Nučic obsadil v loňském ročníku desáté místo, tedy těsně před sestupovými příčkami, ale s dostatečným bodovým náskokem. V týmu je plno mladých hráčů, ale celkově mají v Nučicích velice úzký kádr a častokrát musí vypomoci borci rezervního týmu. Co očekávají v Nučicích od této sezóny jsme se dozvěděli od trenéra Zdeňka Carvana, kterého doplňoval hráč zadních řad, Jan Vedral.

Zdeňku, na konci minulé sezóny jsi uvažoval o změně působiště. Nakonec pokračuješ v Nučicích...

 

ZC: Jo, měl jsem jednu docela zajímavou nabídku, ale nakonec jsem zvolil pokračování zde v Nučicích. Je tady několik kvalitních mladých hráčů a mě baví sledovat jejich růst. Ale máme jiné problémy...

 

Jakého rázu?

 

ZC: Hráčů je tu málo v kádru "A" mužstva. Chtěli jsme tým doplnit o přibližně pět vytipovaných hráčů, ale bohužel nám nic nevyšlo. Doplňovat tým pak musíme z hráčů béčka, kteří nám sice ochotně a častokrát výborně pomohou, ale není to dlouhodobé řešení. Navíc to vypadá, že se Kubalík nechá zlákat do Tuchorazi...

 

JV: Musíme se spolehnout na vlastní hráče s nučickým srdíčkem...

 

Jak jste spokojeni s přípravou?

 

ZC: Příprava nic moc... Chodí málo lidí. Ale nadějní, mladí hráči mě potěšují. Dostali docela do těla a hodně se zlepšili. V nich je potenciál, ale do jedenáctky to musíme doplnit staršími.

 

JV: Je to taková letní klasika. Jsou ještě dovolené a myslím, že to nijak nevybočuje od předešlých ročníků.

 

S kým jste se během přípravy utkali a koho jste si vybrali na generálku?

 

ZC: První přípravný zápas jsme odehráli teprve tento týden. Podle výsledku to vypadá na hokej, protože jsme v Hrusicích vyhráli 5:7. Začátek byl trochu strašidelný a pustili jsme domácí do vedení. Hráli zpočátku dobře a rychle. Pak jsme je ale převálcovali, i když to bylo hodně uvolněné a příliš jsme inkasovali.

 

JV: Měli jsme hrát už o týden dříve se Sedlcem, ale bohužel nepřijeli. Poslední přípravu odehrajeme proti Úvalům "B".

 

Co očekáváte od nastávajícího ročníku a od prvního utkání proti nováčkovi z Velimi?

 

JV: Hrát s nováčkem první kolo není nic příjemného. Nevíme co očekávat a ani v jaké bude sestavě, jestli bude posílen o nějaké hráče z A-mužstva nebo jestli má vlastní kádr. Věřím ale, že uspějeme.

 

ZC: Nejspíš se zajedu podívat na jejich poslední přípravu proti Bečvárům, abych měl alespoň nějakou představu. Ale přestože je to nováček, neočekávám nic jednoduchého. Spíš se obávám, abychom nedostali nějakou nakládačku. A obecně mám z celého ročníku obavy. Okres je letos hodně našlápnutý...

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou