Tatran nebyl v plné síle, čehož Stodůlky využily!

0

Rakovník/Tatran - K dalšímu přípravnému utkání si rezerva Tatranu pozvala kombinovaný tým Stodůlek, jejichž áčko hraje pražskou I.A třídu a béčko I.B třídu. Domácí trenér Zdeněk Weis ale nemohl počítat proti kvalitnímu soupeři s řadou opor, což se na hře i výsledku projevilo.

Tatran Rakovník B – Sokol Stodůlky B 0:3 (0:1)

 

První minuty přinesly dvě nebezpečné střely Hájka a Kapouna, které ale hostující brankář bravurně zlikvidoval. V dalším průběhu převzali iniciativu hosté, kteří měli ve středu hřiště dva šikovné fotbalisty. Po jedné akci přišla kolmice za obranu a Tůma byl proti útočníkovi bez šance – 0:1. Tatran zahrozil průniky a následnými centry Sajnera a J. Beneše, ale nikdo ze spoluhráčů ve vápně nedokázal zakončit.

 

Na začátku druhé části to proto vzali poslední dva jmenovaní na sebe. Sajner našel J. Beneše, jehož zakončení šlo těsně vedle branky. Chvilku na to mohli srovnat Sajner a Kapoun, ale chybělo více štěstí, a tak přišel trest v podobě druhého gólu, který hosté docílili dobrou kombinací – 0:2. Poslední slovo měli Pražané v samotném závěru, kdy završili své vítězství – 0:3.

 

Zdeněk Weis, trenér tatranské rezervy: „Tento zápas nemůžu brát jako přípravu, ale spíš jako tréninkový zápas. Stodůlky měly velmi slušný tým. O to víc mě mrzí, že jsme měli tolik absencí, protože by to byla výborná příprava.“

 

Tatran B: Tůma – Přibyl, Vrábík, M. Kučera – Andrt, Šika – Zaspal, Hájek, J. Beneš – Sajner, Kapoun. Hokejově střídali: Sýkora a Ivanov. Trenér: Zdeněk Weis.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou