Rezerva rakovnického SK odjížděla z Kladna s prázdnou

0

Kladno - V úterý sehrála rakovnická "Benfica" přátelské utkání s Novo Kladnem. V zápase měli Rakovničtí spoustu šancí, ale soupeř jim udělil lekci z produktivity a uhájil tak domácí prostředí.

Pro některé možná známý soupeř z mládežnického fotbalu, ale v dospělém fotbale se tyto celky alespoň v posledních letech nepotkaly. Hostům se vstup do zápasu příliš nepovedl. Neuběhlo ani deset minut, když domácí potrestali nedůslednost rakovnické defenzivy kolem vápna a následnou střelu zastavila až síť - 1:0. Zhruba deset minut poté inkasoval Rakovník podruhé, a to z pokutového kopu - 2:0.

 

Rychlý nástup domácích rezerva sice neustála, ale ve zbytku poločasu se dostávala do šancí, které ale nebyly využity. Jirásek pendlující mezi A týmem a rezervou nastřelil dvakrát tyč. Mladící Nováček a Krupička ze svých šancí také nic nevytěžili. Stejně na tom byl Formento, jehož střela nenašla prostor tří tyčí. Trenér Kýzl tak měl jistě svým svěřencům v kabině co říct.

 

Druhý poločas a opět několik šancí rakovnického SK, které opět nebyly využity. Nejblíže ke gólu byl sváteční střelec Jirásek, kterému radost zkazil pomezní rozhodčí zdviženým praporkem. Nebyla to jediná branka, která nebyla uznána! V závěru zápasu nebyla hostům uznána další branka, tentokrát byl odpískán faul na domácího brankáře.

 

V zápase bylo k vidění opravdu velké množství šancí na straně Rakovníka, ale žádná se nepřetavila v gól. Do začátku soutěže tak mají jistě svěřenci Petra Kýzla na čem pracovat. Kladenští i s velkým přispěním štěstěny a formě brankáře udrželi své vítězství a získali skalp soupeře z I.B třídy skup. A.

 

 

,,Ze zápasu mám smíšené pocity. V prvním poločase jsme se tak trochu s Mírou (Miroslav Jirásek pozn.red.) prali o místo na hřišti, když jsme si oba tak trochu překáželi. Po přesunu do záložní řady jsem se také moc nepotkal s balónem. Krom jedné střely, která bohužel neskončila gólem. Soupeř byl efektivnější v zakončení. My jsme doplatili na neproměňování šancí, čemuž se musíme do příštích, hlavně těch mistrovských zápasů, vyvarovat," sdělil krátce po utkání rakovnický Martin Krupička.

 

SKR: Kabele - Titlbach, Beneš, Kýzl, Nováček - Formento, Fojtík, M. Tvrz, Jirásek, Mates - Krupička. Střídali: Plaček, Čech. Hrající trenér: Petr Kýzl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou