Nová Ves si v I.B třídě věří na nejvyšší příčky, klub oživil i mládežnickou kategorii

0

Trenér týmu Miroslav Pekárek zhodnotil letošní historickou sezónu v krajské soutěži pozitivně a doufá, že v té následující se našemu týmu bude dařit stejně jako letos.

 

Hodnocení trenéra uplynulé sezóny:

Do soutěže jsme vstupovali jako nováček. Chtěli jsme hrát o klidný střed tabulky, abychom nemuseli myslet na záchranářské povinnosti. Po neuvěřitelném podzimu, kdy se do týmu rychle zabudovaly posily, jsme se dostali do TOP 3. Nebýt marodky na jaře, myslím, že bychom skončili třetí. I tak panuje spokojenost, 50 bodů, navíc druhá nejlepší obrana v soutěži. Pokud nám bude více držet zdraví a forma, můžeme pomýšlet na vyšší příčky. 

 

Tým mužů do další sezóny posílili dva noví mladí hráči: František Vávra ml., kterému je 20 let, a Tomáš Srbený, kterému je čerstvých 18 let. Obě nové posily přišly z mateřského klubu TJ Malše Roudné. Další případní hráči jsou zatím v jednání.

 

Výsledkové ohlédnutí za letní přípravou

15.7. 2017 Memoriál Pavla Tvaroha 

TJ Nová Ves - Včelná 4:1 (1:1)

TJ Nová Ves - Bechyně 2:1 (2:0)

 

25.7.2017 Přípravné utkání

TJ Nová Ves - Slavia ČB 0:3 (0:0)

 

28.7.2017 Přípravné utkání

Windigstein - TJ Nová Ves 7:2 (2:1)

 

5.8.2017 Turnaj Včelná

TJ Nová Ves - Kamenný Újezd 5:1 (3:0)

TJ Nová Ves - Včelná 2:1 (1:0)

 

9.8.2017 Generálka na podzimní část sezóny

TJ Nová Ves – TJ Dříteň 4:1 (1:0)

 

Dalším důležitým krokem pro chod klubu v Nové Vsi je úspěšné znovuzavedení mládeže. Díky povedenému náboru získal klub 17 registrovaných dětí, a tak se rozhodl přihlásit do okresní fotbalové soutěže mladších přípravek. Velkým impulsem k tomuto kroku byl příchod Jiřího Vazače jako hlavního trenéra a podpora některých mladších členů oddílu, kteří se ze začátku nadějím také věnovali. Dalším stálým členem realizačního týmu se posléze stal bývalý dlouholetý hráč Nové Vsi Roman Kohout. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou