Pohár OFS: Pustověty postupují přes Kroučovou! V poslední desetiminutovce rozhodla nová posila

0

Pustověty - Rozdíl jedné soutěže mezi domácími Pustověty a Kroučovou jakoby nebyl znát. Hosté se sice ujali vedení, které ale nevydrželo a v závěru na sebe nechal ukázat Elmerich, nová akvizice Pustovět, který rozhodl dvěma zásahy!

Hosté museli zvládnout úvod v deseti lidech, ale v průběhu prvního poločasu dorazil i jedenáctý hráč, a tak Kroučová přečkala převahu Pustovětských. Hra se pomalu začala vyrovnávat a vyústila gólem hostů, když se řítil jeden z hráčů Kroučové na Beneše, který jeho střelu dokázal tečí zpomalit, ale dobíhající Hovorka už nemohl jinak, než z brankové čáry vykopnout míč do dotírajícího Borského, od kterého šel za čáru - 0:1.

 

To bylo ze strany Kroučové vše, alespoň v prvním poločase. Prohrávat na domácím hřišti se Pustovětským jistě nelíbilo, a tak přišel čas na obrat. Postupná převaha domácích gradovala a autorem vyrovnávací branky z 38' byl Bauer, kterého našel krásným centrem Elmerich - 1:1.

 

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a zásluhou jím byla vedoucí branka Šimona, která padla krátce před hodinou hry - 2:1. Ihned tři minuty poté ale bylo opět vyrovnáno, a to když se hosté dostali v 62' k dlouhému nákopu za obranu, na který si střídající Matějovský zařval, ale míč mu vypadl k nohou útočícího hráče, který naservíroval před prázdnou branku na Škuthana, který bez problémů vyrovnal - 2:2.

 

Čas běžel a Kroučové docházel dech. Pustověty těžily z rychlosti a z přítomnosti nové posily - Elmericha. Právě tento hráč zařídil v 80' vedoucí branku - 3:2. Kroučová chtěla ještě s výsledkem něco udělat, ale síly docházely a opět to byl Elmerich, který svůj povedený debut zakončil v 90' gólem do šatny - 4:2.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou