Trocha statistiky 2. kola, aneb statistika nuda je

0

A pojďme se podívat trošku více na právě odehrané kolo okresního přeboru. Přinášíme pár statistických údajů. Klidně mi přátele napište, co vám ve statistice chybí. Každý kladný podnět, jak tuto soutěž ještě vylepšit, je pro mě přínosem. Pište na tomas.holata@fotbalunas.cz

Branky: Celkově padlo v tomto kole 32 branek (domácí 22, hosté 10) což představuje průměrně 5,33 branek na jedno utkání. 

 

Hattrick nastřílel pouze bolatický Tomáš Sněhota. Dvě branky dalo 6 hráčů - Richard Husovský (Dolní Benešov B), Jiří Lébl (Závada), Tomáš Kretek (Bolatice B), Matěj Lampart (Darkovičky B), Matěj Polach (Hať B), Miroslav Nevřela (Strahovice B)

 

Vlastní góly: Jíří Lébl (Závada), Jan Válek (Hať B)

 

Celková bilance je: 4 výhry domácích, 2 remízy

 

Nejvíce branek padlo v zápase mezi Strahovicemi B a Dolním Benešovem B (osm, výsledek 4:4), nejméně ve dvou střetnutích - Darkovičky B-Bělá, Hať B - Bohuslavice B (čtyři, výsledky 2:2, resp. 3:1), Nejvíce branek nastřílely týmy ze Služovic a Bolatic B  (oba pět)

 

Nejrychlejší branka: Piotr Skaliňski (Služovice.) - 13. minuta

 

Čistá konta: Marek Wrána (Bolatice B)

 

Penalty: byla nařízena jen jedna penalta, kterou její exekutor Radim Velc z Kozmic B proměnil.

 

Diváci: Celkem navštívilo šest zápasu 2. kola 326 lidí, což je v průměru 54,33 diváků na jeden zápas. Nejvíce diváků navštívilo zápas Služovice-Kozmice B, které shlédlo 71 diváků Nejméně fanoušků si zakoupilo vstupenku na zápas mezi Hatí B a Bohuslavicemi (30 lidí).

 

Karty: Devízou tohoto kola je, že nebyl udělena žádna červená karta. Žlutých karet vytáhli rozhodčí ve 12 případech. Nejvíce na utkání mezi Darkovičkami B a Bělou,  kde se celkově šestkrát žlutilo. Naopak na zápasech Hať B-Bohuslavice B a Služovice-Kozmice B nebylo žlutého terčíku třeba vytáhnout. Nejvíce žlutých karet viděa mužstva z Darkoviček B a Bělé (tři). Šest týmů nebylo třeba trestat (Závada, Hať B, Bohuslavice B, Bolatice B, Služovice, Kozmice B).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou