Trocha statistiky 2. kola, aneb statistika nuda je

0

A pojďme se podívat trošku více na právě odehrané kolo okresního přeboru. Přinášíme pár statistických údajů. Klidně mi přátele napište, co vám ve statistice chybí. Každý kladný podnět, jak tuto soutěž ještě vylepšit, je pro mě přínosem. Pište na tomas.holata@fotbalunas.cz

Branky: Celkově padlo v tomto kole 35 branek (domácí 22, hosté 13) což představuje průměrně 5 branek na jedno utkání. 

 

V tomto kole nikdo nenastřílel hattrick. Dvě branky dalo 5 hráčů - Jiří Lichovník (Březová), Rostislav Škrobánek (Slavia Opava), Jakub Fiedler (Stěbořice), Pavel Pizur, Jan Kuric (oba Budišov n. B.)

 

Vlastní góly: Jan Tengler (Dolní Životice)

 

Celková bilance je: 5 výher domácích, 2 výhry hostů 

 

Nejvíce branek padlo v zápase mezi Dobroslavicemi a Dolními Životicemi (osm, výsledek 6:2), nejméně ve dvou střetnutích - Jakartovice-Vřesina, Kobeřice B-Otice (dva, výsledek 2:0), Nejvíce branek nastřílely týmy z Dobroslavic a Budišova n. B. (oba šest)

 

Nejrychlejší branka: Pavel Pizur (Budišov n. B.) - 1. minuta

 

Čistá konta: Jakub Střibný (Kobeřice B), Aleš Krása (Budišov n. B.), Michal Janech (Jakartovice)

 

Penalty: bylo nařízeno pět penalt. Ve čtyřech případech byli exekutoři úspěšní (Milan Lišanik (Dobroslavice), Lukáš Kirschner (Hlavnice), René Buchta (Hněvošice), Vojtěch Tomaško (Štítina)), jedna penalta byla zahozena (René Ondřej (Dolní Životice))

 

Diváci: Celkem navštívilo sedm zápasu 2. kola 676 lidí, což je v průměru 96,57 diváků na jeden zápas. Nejvíce diváků navštívilo zápas Kobeřice B-Otice, které shlédlo rekordních 300 diváků (díky odpustu si do areálu našlo cestu tolik lidí, asi tento rekord nebude překonán do konce ročníku, ale rád bych se mýlil). Nejméně fanoušků si zakoupilo vstupenku na zápas mezi Dobroslavicemi a Dolními Životicemi (50 lidí).

 

Karty: Devízou tohoto kola je, že nebyl udělena žádna červená karta. Žlutých karet vytáhli rozhodčí v 17 případech. Nejvíce na utkání mezi Jakartovicemi a Vřesinou,  kdy se celkově šestkrát žlutilo. Naopak na utkání Hněvošic a Stěbořic nebylo žlutého terčíku třeba vytáhnout. Nejvíce žlutých karet vidělo mužstvo z Jakartovic (čtyři). Pět týmů nebylo třeba trestat (Stěbořice, Hněvošice, Litultovice, Dolní Životice, Otice)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou