Větřní sehrálo generálku proti Zlaté Koruně

0

Poslední přátelské utkání vyznělo lépe pro Větřní, které proti soupeři z I.B třídy čtyřikrát skórovalo.

Sk Větřní - Zlatá Koruna 4:1

Branky: Dušek vlastní, Weinhard, Bordáč, Gutheis - Janota

Sestavy:

Větřní: Votýpka - Vnuk, Pils, Žilavý, Dvořák, Skok, Gutheis, Podskalský, Weinhard, Cifreund, Kotlár. Střídali: Štich, Sukdolák, Decarli . Trenéři Ginzel Zbyněk a Salon Robert

Zlatá Koruna: Schwarz - Dušek, Král, Zayml,dvorak (Smrček) - Rychtář, Steinocher ml., Lacko, Janota (Massaro) - Homer (Steinocher st), Fuciman.

 

Zapas začalo lépe domácí Větřní a hned v úvodu zapasu šlo do vedeni, když si po skvěle kopnutém rohu Weinharda srazil míč do vlastní síte hostující Dušek, paradoxně dlouholetá opora Větřní. V 15. minutě bylo ovšem srovnáno. Rychtář zatáhl míč po pravé straně a našel před brankou nikým nehlídaného Janotu, který propálil Votýpku. Od té doby se nic zajímavého na hřišti nedělo. Až ve 42. minutě vyrazilo trio Cifreund, Weinhard, Skok do brejku. Weinhard to vzal na sebe, obešel dva protihráče a z hranice vápna skóroval. Do kabin se šlo za stavu 2:1 pro domácí.

 

Hned ve 46. minutě se prosadil Bordáč a bylo to už 3:1. Poté po jedné šanci spálili Weinhard i Gutheis, ale druhý jmenovaný přece jen nakonec uzavřel skóre zápasu na konečných 4:1, když mu míč jako na zlatém podnose připravil teprve šestnactiletý Patrik Kotlár. Poslednich dvacet minut se už jen dohrávalo a kdyby měla Zlatá Koruna více štěstí, mohla ještě snížit, ale střelu Homera vyrazil Votýpka nad a průnik Rychtáře skončil jen na tyči. Větřní tedy domácí generálku zvládlo a vyhrálo nad Zlatou Korunou 4:1.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou