Hráčem 24. kola ČFL se stal útočník František Němec

0

Fotbalový útočník jihočeského Písku František Němec se stal podle včerejšího hlasování fanoušků hráčem uplynulého kola České fotbalové ligy. 

František Němec ovládl čtenářské hlasování s pětačtyřiceti procenty hlasů před druhým Davidem Vackem z Čáslavi (36 %) a třetím Oleksiiem Lukashovem z týmu Záp (9 %).

 

Dvaadvacetiletý útočník jihočeského celku se o víkendu v utkání proti Meteoru Praha blýskl rozhodujícím gólem a ještě před tím neproměnil jednu z šancí. Aktivně hrající útočník si tak vysloužil nominaci do ideální jedenáctky 24. kola České fotbalové ligy.

 

 

V následném hlasování to bylo již jen na vás, našich čtenářích, abyste rozhodli o tom, kdo bude tím nejlepším hráčem. Nakonec se jím stal právě Němec a nyní připravujeme s bývalou nadějí českobudějovického Dynama rozhovor. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou