Druhý poločas jako na střelnici! Rezerva Tatranu nadělila bůra sokolům z Března

0

Rakovník - Druhé přípravné utkání sehrála rezerva Tatranu doma proti účastníku I. A třídy Ústeckého kraje – Sokolu Březno (u Chomutova). Zejména ve druhém poločase bylo o co stát!

TJ Tatran Rakovník B - Sokol Březno 5:2 (1:0)

 

Od prvních minut se hrál zajímavý fotbal, ve kterém tahali za delší konec provazu domácí hráči, kteří se lépe pohybovali a kombinovali. Do vedení se dostali po dvanácti minutách, kdy si Hájek udělal s protihráčů slalomové tyče. Prošel až před brankáře, kdy byl faulován. Míč si na značku pokutové kopu postavil Kapoun a s přehledem proměnil – 1:0. V dalším průběhu mohli domácí náskok navýšit, ale Čermák, Kapoun nebo dvakrát Weis neměli přesně seřízená mířidla.

 

Druhá část přinesla nejen dobrý fotbal, ale také góly. Po několika minutách se obranou soupeře prohnal rychlonohý L. Skoupý. Udělal kličku i brankáři a nekompromisně zakončil do prázdné branky – 2:0. Poté ale přišlo nedorozumění v obranné činnosti domácích a Procházka byl proti střele bezmocný – 2:1.

 

Odpověď Tatranu ale na sebe nenechala dlouho čekat. U zrodu krásné akce byli ve středu hřiště Kapoun s Weisem. Následovalo uvolnění Hájka, který ještě posunul míč na L. Skoupého, který se nemýlil – 3:1. Hosté ale oplatili stejnou mincí, když dokázali snížit, ale to bylo z jejich strany všechno – 3:2.

 

V 72' zahrával Čermák rohový kop. Ve skrumáži před brankou se nejlépe orientoval Vrábík a zúročil své bohaté zkušenosti – 4:2. Poslední slovo měl Kapoun, který skóre otevřel a zároveň završil, když si naskočil na přesný centr Hájka z levé strany a nechytatelnou hlavičkou dal výsledku konečnou podobu – 5:2.

 

Zdeněk Weis, trenér rakovnické rezervy: "Po většinu zápasu jsme byli pohyblivějším a fotbalovějším týmem. Naše vítězství je zasloužené a mohlo být i vyšší. Ještě jsme nastřelili dvě tyče, břevno a řadu šancí neproměnili. Mám ale radost, že se na náš fotbal dá koukat. Musíme ale ještě zapracovat na fyzičce, ale to vyladíme, máme na to tři neděle."

 

Tatran: Procházka – Přibyl, Vrábík, M. Kučera – L. Šika, Weis – Čermák, Hájek, Eichler – F. Skoupý, T. Kapoun. Hokejově střídali: L. Skoupý, Pšenička, Andrt. Trenér: Zdeněk Weis. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou