Jak by vypadala tabulka, kdyby se počítala jen jarní část?

0

Určitě víte, jak se dařilo všem týmům na jaře, ale co když uděláme tabulku právě jen z jarní části? Některé pozice v tabulce jsou velice překvapivé!

První místo by uhájila šestatřiceti bodová SK Horní Bříza s náskokem čtyř bodů na duo TJ Žichovice a TJ Keramika Chlumčany. O tři body méně by měla Žihle s Košutkou Plzeň, které jaro vyšlo na jedničku.

 

Nepomučtí by za tímto duem zaostali o jediný bodík a byli by následováni Horažďovicemi, které získaly v jarní části šestadvacet bodů. S pětadvaceti body by skončilo osmé Mýto a za ním duo Kralovice, Tlumačov, kteří získali shodně bodů 23.

 

Jedenáctá příčka by pak patřila Mochtínu, který získal na jaře o pět bodů více než Křimice. S patnácti body by na třinácté příčce zůstal Pačejov. Kdyně by obsadila příčku čtrnáctou s deseti body. Poslední dvě místa by patřila Touškovu (7 bodů) a Tlučné (6 bodů), která na konci sezóny zabrala a dvakrát vyhrála.

 

Na celou tabulku v grafické podobě se můžete podívat v obrázcích.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou