FOTO: Planá vyhrála domácí turnaj, ve finále si poradila s Dobrou Vodou. O bronzu mezi týmy OP rozhodly penalty

0

Planá u Českých Budějovic hostila už 27. ročník turnaje O pohár starosty obce. Domácí celek doplnil další účastník I.A třídy Dobrá Voda, dále si zahrály celky z okresního přeboru OP Českobudějovicka - Srubec a Mladé.

1. ZÁPASY

SK Planá - Srubec 3:1 (Svobodný 3 - Budějcký)

Hosté sehráli s účastníkem z vyšší soutěže vyrovnanou partii, zvládli srovnat na 1:1 a měli blízko k další brance. Domácím vystřílela finále útočná posila Milan Svobodný.

 

Mladé - Dobrá Voda 2:3 (Vokáč, Linhart -  Hostek 2, Šteyer)

Mladé je už pravidelným účastníkem a vždy v Plané předvede dobrý fotbal. Tentokrát potrápilo Dobrou Vodu, která musela otáčet skóre a Hostek rozhodl duel až v 57. minutě (hrálo se 2x30 minut).

 

O 3. MÍSTO

Srubec - Mladé 2:3 po penaltách (Fatura, Ditrich - Schuster P., Tondr)

V zápase o bronz padaly branky až ve druhé půli. Srubec dotáhl manko a rozhodnout musely penalty. Jenomže v nich se oba celky trápily, nakonec ale uspěli hráči Mladého.

 

FINÁLE

SK Planá - Dobrá Voda 5:1 (O.Hotový, Szabó, Špírek z pen., J. Pintér, Kitzler - Šteyer)

Dobrou Vodu v první půli podržel brankář Pauer, dvakrát ho navíc zachránila branková konstrukce. To hosté byli v zakončení efektivní a po úniku Šteyera už domácí nedokázali míč vykopnout před brankovou čárou. Ve druhé půli ale domácí předvedli velký obrat a po pěti brankách slavili obhajobu prvenství na domácím turnaji.

 

NEJLEPŠÍ HRÁČ TURNAJE: Marek Rosa (Dobrá Voda)

NEJLEPŠÍ STŘELEC: Milan Svobodný (Planá)

NEJLEPŠÍ BRANKÁŘ: Jakub Hotový (Planá)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou