SROVNÁNÍ: Košutka na podzim a na jaře

0

Pojďte se podívat, jak se dařilo týmům na podzim, a jak na jaře. V dalším pokračování seriálu "SROVNÁNÍ" se podíváme do Plzně na Košutku, která si na jaře polepšila o čtyři místa a v celkové jarní tabulce by jí patřilo páté místo!

 

TJ Košutka Plzeň

 

Statistiky podzimní části:

Bilance: 4 – 2 – 9

Skóre: 18:32

Body: 15

Umístění: 15. místo

 

Hrubě nepovedený podzim. Těmito třemi slovy by se dala klasifikovat první polovina sezóny z pohledu Košutky Plzeň. Košutečtí totiž s patnácti body skončili po podzimu na předposlední příčce. Košutka začala sezónu sice vítězstvím, ale pak přišly dvě porážky, následná výhra nad Tlučnou ve čtvrtém kole byla na dlouhou dobu tou poslední. Košutka totiž nedokázala zvítězit za tři body dlouhých 50 dní. Za to poté, co porazila doma Chlumčany, tak dokázala v následujícím kole vyloupit Horní Břízu! Na zpackaném podzimu to ale nic neřešilo.

 

Statistiky jarní části:

Bilance: 9 – 2 – 4

Skóre: 33:22

Body: 29

Umístění: 5. místo

 

Jarní část vyšla plzeňské Košutce už mnohem lépe. Začala ji totiž čtyřmi výhrami v řadě! Porazila Touškov, Kralovice, Horažďovice a Tlučnou. Pak přišla porážka s dvěma tabulkově slabšími soupeři Mochtínem a Pačejovem a ambicemi nabitou Žihlí. Další bylo cenné vítězství nad Žichovicemi a oplacená porážka 1:0 Kdyni. Debakl doma od Horní Břízy 0:5 a následné spravení chuti doma proti Nepomuku (4:0). I poslední kolo bylo pro Košutku vítězné. Odneslo to Mýto, které doma padlo 1:2, v tomto duelu musela zasahovat záchranka kvůli zranění domácího hráče. Suma sumárum Košutka odehrála dvě rozdílné poloviny sezóny. Na podzim získala pouhých 15 bodů, zatímco na jaře jich bylo o 14 víc. Ale ani to nepomohlo Košutce k jistotě I.A třídy i v následující sezóně, musela totiž do baráže. V té ji čekal TJ ZD Meclov, který v prvním utkání porazil Košutku na svém hřišti 3:1 a s Košutkou to vypadalo špatně. V odvetě ale Košutka předvedla zlepšený výkon a v 78. minutě ji vystřelil I.A třídu Pavel Macht, díky němuž uvidíme plzeňský celek v I.A třídě i v následující sezóně.

 

Celková statistika:

Bilance: 13 – 4 – 13  

Skóre: 51:54

Body: 44

Umístění: 11. místo


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou