Marek Hrstka nemá působení v Libodřicích jisté

0

Nejlepším střelcem uplynulého ročníku okresního přeboru se stal libodřický rychlík Marek Hrstka. Konečné číslo počtu branek se zastavilo na sedmadvacítce a Marek má slušný průměr více než jednu branku na zápas.

Jste střelcem téměř poloviny branek libodřického týmu. To je slušná bilance. Můžete to nějak okomentovat?   Branky které jsem dal, je práce celého týmu. Hráli jsme nakopávané míče na mě a hodněkrát to vyšlo, že z toho byl gól .   Byly samozřejmě vícególové utkání, ale také zápasy, kdy jste vyšel naprázdno. Které zápasy vám vyšly a které naopak ne?   Každý zápas je jiný, nedokážu říct, proč jsem někdy dal i čtyři góly a někdy žádný .   Je nějaký soupeř, proti kterému se vám hraje vždycky dobře a naopak s kým to nevychází?    Vždy se mi hrálo dobře proti Kouřimi, které jsem dal vždy gól . Naopak proti Krakovanům se mi nedařilo. Asi je to tím, jak byl soupeř připravený .

Jste také penaltový střelec? V týmu asi prioritně určený nejste, ale kdyby k tomu došlo....   V základní hrací době na penalty nechodím, je to na mě moc velká zoodpovědnost. Ale když byl zápas remízový a byly penalty, tak jsem vždy šel.   Vedete si nějakou statistiku? Kolik už jste dal celkem gólů celkem, nějaký kuriozní gól....   Statistiku si žádnou nevedu, takže nemám tušení, kolik gólu jsem dal. A moje nejkurioznější branka byla asi v mladších žácích na turnaji v Německu, kdy jsem ve finále dal gól přímo do šibenice a 1:0 jsme vyhráli .

Lukáše Kubelku jste předstihl až několik kol před koncem, přestože Lukáš hrál jen polovinu sezóny. Jak by souboj o střeleckou korunu dopadl, kdyby hrál až do posledního kola? V čem se lišíte?   Lukáš by určitě vyhrál, v Žiželicích hrají uplně jiný fotbal a sám David Živný mi říkal, ať jdu hrát k nim a že budu mít jednou tolik gólů než mám teď :-D.   Vím, že v závěru sezóny byla atmosféra mezi vámi a klubem lehce vyhrocená. Jak je to nyní?    Nyní je to urovnané, ale mé setrvání v klubu není jisté.

Perlička v závěru - nejlepšího střelce trenéři nenominovali do sestavy sezóny. Resp. vybrali jiné útočníky. Máte pro to nějaké vysvětlení?    Asi je to o sympatiích nebo to souvisí s vyhrocenou atmosférou, která právě byla.   Kdo si podle vašeho pohledu zaslouží korunu krále sezóny OP Kolín?   Korunu si podle mého zaslouží David Živný, pro mě nejlepší hráč OP.

Jaké jsou vaše plány pro příští ročník?   Plán pro příští rok je asi dát víc gólů než letos.    Jak jste strávil letošní dovolenou?   Dovolenou jsem trávil s rodinou v Itálii a jinak bohužel pracovně :-D.  

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou