SROVNÁNÍ: Křimice na podzim a na jaře

0

A máme tu pokračování seriálu "SROVNÁNÍ". Dnes se podíváme, jak se dařilo křimickému Sokolu.

TJ Sokol Křimice

 

Statistiky podzimní části:

Bilance: 6 – 4 – 5

Skóre: 35:39

Body: 26

Umístění: 6. místo

 

Podzim měly Křimice vskutku výborný. S šestadvaceti body obsadily šesté místo a na barážové čtvrté místo ztrácely dva body. Svou pouť začaly Křimice vysokou výhru v Tlučné, které nasázely hned osm kousků. Prvních pět kol neztratili Křimičtí jediný bod. Krátký zádrhel přišel v kole šestém v Žichovicích, kde Křimice remizovaly a zvítězily až na pokutové kopy, které byly mimo jiné na jaře jejich velkou předností. Ze čtyř penaltových rozstřelů vyhrály Křimice čtyři. Sokol zažil těžké chvíle pouze začátkem října, kdy nejprve utrpěl debakl 7:1 v Chlumčanech a následující kolo doma 0:4 s Horní Břízou. Poté se znovu Křimičtí dostali na vítěznou vlnu, kterou si udrželi až do zimní přestávky.

 

Statistiky jarní části:

Bilance: 4 – 4 – 7

Skóre: 23:26

Body: 17

Umístění: 12. místo

 

Jaro se Křimicích příliš nevydařilo. Na rozdíl od podzimní části vyhráli Křimičtí pouze čtyřikrát, když porazili Tlučnou, Kdyni, Mýto a Touškov. A ani penaltové rozstřely se Sokolu nepovedly. Ze čtyř pokusů vyhráli Křimičtí jediný. Titul remízového krále odsoudil Křimice na dvanáctou příčku a boj o setrvání v soutěži. V baráži si nakonec Křimice lehko poradily s Hrádkem a uvidíme je v I.A třídě i v příštím ročníku.

 

Celková statistika:

Bilance: 10 – 8 – 12 

Skóre: 58:65

Body: 43

Umístění: 12. místo


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou