Kucka nastoupil za tým Plané v přáteláku s Třeboní!

0

Tým z Plané u Českých Budějovic (I.A sk. A) změřil síly v přípravném utkání s účastníkem KP, Třeboní. Plánský celek pak pro zápas posílil nositel zvučného příjmení.

Nejednalo se ovšem o Juraje Kucku, ale jeho bratra Tomáše, který je u přátel z týmu Plané na návštěvě (více ve fotogalerii) a naskočil za místní celek i do přípravného utkání. Tomáš Kucka stejně jako jeho bratr fotbal hraje, ale zdaleka ne na tak vysoké úrovni - působí v německé šesté nejvyšší soutěži.

 

Tým Plané začal přípravu 14. července. Plánští už absolovovali turnaj v Plané nad Lužnicí, kde je nejprve vyškolil Spartak Hluk z KP Zlínského kraje (1:8), v utkání o 3. místo si ale proti Meteoru Tábor (I.A) spravili chuť po výhře 2:0.

 

V přáteláku pak padli svěřenci kouče Cimburka se Ševětínem (0:2) a nyní s Třeboní (0:1). Zápas proti účastníku Krajského přeboru si ale plánský Jan Pintér pochvaloval. "Předvedli jsme dobrý, odmakaný výkon, měli jsme i nějaké náznaky šancí, ale nedotáhli jsme je do úspěšného zakončení," přiblížil hrající asistent trenéra.

 

Dalším bodem programu letní přípravy Plané je tradiční domácí Pohár o pohár starosty obce o tomto víkendu (účastníci SK Planá, Srubec, Mladé, Dobrá Voda). Tým oslabil o Michala Turka (Hrdějovice) či Jaroslava Zedka, jejich místa se pokusí zaplnit trio posil - Jiří Stegbauer (naposledy Malše Roudné B), Milan Svobodný (Kam. Újezd) a Julius Szabó ze Zlivi.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou